Kartepe’de Geleneksel Köy Cemiyetine Büyük İlgi

Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle Eşme Ahmediye Mahallesi’nde “Köy Cemiyeti” programı düzenlendi.

 

 

Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle Eşme Ahmediye Mahallesi’nde geniş katılımla “Köy Cemiyeti” düzenlendi. Mahalle meydanında yapılan programa Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Numan Balaban, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

 

DUALAR EDİLDİ

Eşme Ahmediye Mahallesi meydanında yapılan programda şehitlerimiz, gazilerimiz ve hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunurken, hep birlikte dualar edildi. Programın sonunda ikramlar yapıldı. Kültürel değerlerin yaşatılması, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen program katılımcıların memnuniyeti ile sona erdi.  

 

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Program sonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Eşme Ahmediyeli hemşehrilerimizle Geleneksel Köy Cemiyeti Programında bir araya geldik. Özenle düşünülerek hazırlanmış bu program için kendilerine teşekkür eder; birlik ve beraberliğimizliğin daim olmasını temenni ederim” açıklamasında bulundu.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni