Metpor Söve & Mantolama Dış Duvar Kaplama Paneli Üretimi

Ağırlıklı olarak duvarların dikey düzlemlerinde uygulanır, ancak zemin kattaki revaklar gibi çatı altındaki yatay düzlemlerde de yerleştirilmesini tavsiye ederiz. Isı yalıtım yapıştırıcı ürünler ve ankraj ve profilleme sistemleri, zamanla stabilitelerini garanti eder.

Eps dış cephe kaplama, birden fazla geometride uygulanmasına izin verir. Kesintisiz düzlemler, daha az teslimatları nedeniyle yerleştirmeyi kolaylaştırsa da sistem, tasarımcının özgürlüğünü kısıtlamadan, birden çok gerileme ve hatta eğimli yüzeylere sahip duvarlara mükemmel bir şekilde uyarlanabilir.

Tuğla, termokil, beton, prekast beton, gazbeton, beton blok, çimento esaslı sıva gibi inşaatlarda yaygın olarak kullanılan çoğu malzemenin üzerine sorunsuz bir şekilde uygulanabilir. Cephe mantolama stresin tüm yüzeye dağıtılmasına izin veren hafif bir sistem olduğundan, eski yüzeyler üzerine çok az kohezyonla yerleştirilebilir.

Eps köpük dış cephe mantolama levhası, plastikler ( genişletilmiş polistiren EPS, ekstrüde polistiren XPS ), mantar, taş yünü ve fiberglas yünü gibi çoklu yalıtım malzemelerinin kullanımına izin verir. Eps strafor köpük malzemeler kavisli yüzeylere yerleştirmeyi kolaylaştırır, böylece tasarımcının tasarım özgürlüğü kısıtlanmaz.

Son olarak, Eps strafor dış cephe kaplama malzemeleri, yağmura karşı koruma, nefes alabilirlik, stabilite ve dayanıklılık gibi teknik gerekliliklere uyarken, hem doku çeşitliliği hem de sonsuz renk yelpazesi olasılıkları için duvarlar için çok sayıda bitirme tasarımı olanağı sunar.

Eps Dış Cephe Kaplama Sisteminin Teknik Özellikleri ve Avantajları

CTE gereksinimlerine yönelik çözümler. Termal köprüler, yoğuşma vb.

Cepheler için ısı yalıtım sistemleri, CTE’de belirtilen gerekliliklere uygun olarak yapıcı bir çözüm olarak uygun olmalarını sağlayan bir dizi özellik sunar.

Özellikle bu yazının konusu olan cepheler ile ilgili olarak binaların ısıl kabuğunun ısıl geçirgenlik değerlerine ilişkin gereksinimler, EPS levhalarla cephelerin dış cephesinde ısı yalıtımına dayalı eylemlerle mükemmel bir şekilde çözülmektedir ( genişletilmiş polistiren ).

Kullanılan standart kalınlıklara eklenen EPS strafor ısı yalıtım levhalarının ısıl iletkenlik değerleri (λ=0,037) kullanımda olan tüm duvar çeşitlerini (bir levha delikli tuğla, çift levha) pratik olarak elde etmemizi sağlayan bir ısıl direnç sağlamaktadır. seramik tuğla vb. 

Duvarlar, binaların içinde su veya nem bulunmasının önlenmesine uygun olmalıdır. Eps dış cephe ısı yalıtım malzemeleri, yağmur suyunun geçişine karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Dış cepheler için Eps dış cephe kaplama malzemeleri, yalnızca CTE’nin gerekliliklerini karşılamakla kalmaz, aynı zamanda birçok teknik avantajlar da sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı