Akademi Lise Yazarlık Atölyesi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor

Büyükşehir’e bağlı Akademi Liselerde, Yazarlık Atölyesi için yeni dönem başvuruları başlıyor

 

Geleceğin teminatı gençler için sanattan spora, eğitimden kültüre birçok alanda başarılı çalışmalara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Akademi Lise Yazarlık Atölyesi” için kayıt almaya başlıyor. Bu yıl 7’incisi düzenlenecek atölye eğitimlerinin sonunda gençlerin kaleme almış olduğu eserlerden oluşan ‘’Yazarlık Atölyesi Seçkisi’’ kitabı basılarak okuyuculara sunulacak. Başvurular https://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/AkademiLise/YazarlikOkulu.aspx adresi üzerinden yapılabilecek. Son başvuru tarihi ise 13 Kasım 2022 olarak belirlendi.

 

18 HAFTA SÜRECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Akademi Liseler tarafından 19-20 Kasım’da başlatılacak olan atölyeler, 8-9 Nisan’da 18 haftayı tamamlayarak sona erecek. Mayıs ayında yapılması planlanan Kocaeli Kitap Fuarı’nda ise final programı ve kitap tanıtımı yapılacak.

 

YAZARLIK ATÖLYESİ’NDE EĞİTİMLER

“Akademi Lise Yazarlık Atölyesi’nde ilk dersler, Portre (Biyografi) türünde Proje Koordinatörü Fahri Tuna, Hikâye (Öykü) türünde Güray Süngü, Deneme türünde Mehmet Şeker, Karikatür ve Şiir türünde ise İlhami Atmaca tarafından verilecek. İzmit ve Gebze bölgesi başta olmak üzere çeşitli ilçe akademilerinde verilecek olan eğitimlere düzenli olarak devam eden öğrencilere süreç içinde alanlarına yönelik 5 kitap hediye edilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni