Nova Norda; “Ne İstediğimi Bulmak İstedim"

Zorlu PSM YouTube kanalının eğlenceli ve bol müzikli talk show programlarından olan ‘’Fi Fijör’’, müzisyen ve prodüktör Sena Gül, namıdiğer Paptircem’in sunumuyla devam ediyor. Paptircem’in, “Fi Fijör” programında klavyesinin başındayken, birbirinden ünlü konukların sırlarını, kariyerleri ile ilgili kırılma noktalarını ve çocukluk anılarını şaşırtıcı meydan okumalarla masaya yatırdığı yeni bölümünün konuğu; sıcak muhabbeti, bestelediği cesaret veren şarkıları ve güçlü yorumuyla Nova Norda oldu.

 

Müzisyen ve prodüktör Sena Gül, nam-ı diğer Paptircem, “Fi Fijör” isimli müzikli talk show programı Zorlu PSM YouTube kanalında devam ediyor. Zorlu PSM stüdyolarında gerçekleşen müzik, sohbet ve eğlence dolu “Fi Fijör” programının yeni konuğu “Varım”, “Beteri Yok Uslanmaktan”, “Bakma Bana Öyle” ve “Dinozorlar” gibi hitleriyle müzisyen Nova Norda oldu.

 

“Ne istediğimi bulmak istedim”

Nova Norda, Paptircem’in “Hep müzikle ilgilendin. Kurumsal bir hayattan çıktıktan sonra müziğe daha da yoğunlaştın ve bir yolculuğa çıktın. Bu sürecin nasıl başladığını bir de senden duyabilir miyiz? Sorusuna ‘’Üç sene kurumsal bir firmada çalıştım ve son çalıştığım iş yerim global bir toplu işten çıkarmaya giderek çalışanlarının 3/1’ini işten çıkardı. Toplu işten çıkarmaların güzel tarafı iyi bir tazminat alıyorsun. Ben de hesapladım ve elimdeki parayla ufacık yaşarsam işte dışarıdan kahve almazsam, taksi bazen de otobüs bile kullanmayıp yürüyerek bir yerlere gidersem bir seneye yakın geçinebiliyordum. Ne istediğimi bulmak istedim ve artık ait olmadığım bir yerde bulunmak istemiyordum. Şirket bilgisayarımı satıp yerine içinde GarageBand yüklü olan bir cihaz aldım ve piyano başında yaptığım tüm şarkıları ona yüklemeye başladım. Sonra arkadaşlarım çok beğendi ve paylaşsana bu şarkıları dedi… sonrasında da süreç gelişmeye başladı. Çok da planlı değildi aslında.” yanıtını vererek kariyer yolculuğunun nasıl başladığı konusunda samimi paylaşımlarda bulundu.

 

Nova Norda ve Paptircem’den kahkahalarla dolu bir arabesk performans!

Programın sevilen diğer bölümünde müzik türlerinin ve şarkılarda yer alabilecek sözlerin yer aldığı kağıtlarla dolu iki kase uzatan Paptircem, Nova Norda’dan o anda yeni bir şarkı yapmasını istedi. Tür olarak arabesk çeken ve üç kelimeyle komik arabesk melodiler deneyerek o anda geliştirdiği birbirinden alakasız ve eğlenceli kelimelerle şarkı sözlerini tamamladı. Tamamladığı şarkı sözlerinin hemen ardından şarkıyı Paptircem ile birlikte söyleyen Nova Norda, eğlencenin bir an bile düşmediği “Fi Fijör” programının yeni bölümüne damga vurdu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni