Sivas Belediyesinden Öğrencilere Nakdi Eğitim Desteği

Sivas Belediyesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da öğrencilerin yanlarında olmaya devam ediyor.

 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ilkokula yeni başlayan 6 bin öğrencinin heyecanlarına ortak olmak adına okul çantaları ve kırtasiye malzemelerini hediye edeceklerini açıklamıştı. Okulların açılmasına sayılı günler kala Başkan Bilgin bir açıklama daha yaparak ihtiyaç sahibi ailelere nakdi eğitim desteğinde de bulunulacağını duyurdu

 

Sivas Belediyesine bağlı Hayat Ağacı ve Gıda Bankasını ziyaret eden Başkan Bilgin eğitim dostu belediyecilik anlayışıyla öğrenci ve velilerin yanlarında olacaklarını ifade ederek yapılacak nakdi eğitim desteğiyle ilgili bilgiler verdi.

 

“EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR”

Çocuklarımızın eğitimini önemsediklerini belirten Başkan Bilgin, “Okullarımızın açılmasına sayılı günler kala öğrencilerimiz sınıflarına hiçbir eksiği bulunmadan gelmeleri ve sadece derslerine odaklanmaları lazım. Eğitim dostu belediyecilik anlayışıyla öğrencilerimizin ve velilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken bizlerde öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için onlara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Başkan Hilmi Bilgin, "Geçtiğimiz hafta ilkokul 1. sınıfa başlayacak 6 bin öğrencimize kırtasiye ve okul çantalarını hediye edeceğimizi duyurmuştuk. Bugün de diğer öğrencilerimize de destek olmak adına nakdi eğitim desteği sağlayacağımızı duyurmak istiyorum. Bu kapsamda anaokulu, 1. sınıf 5. sınıf ve 9. sınıf öğrencilerimize 500 TL ara sınıfta eğitim alan öğrencilerimize 250 TL nakdi eğitim desteği sağlayacağız. Müracaatlar belediyemizin resmi İnternet sitesinden eğitim desteği butonuna tıklayarak yapılabilecek. Şahsi başvuru alınmayacak bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Ailemizin toplam gelirinin 5 bin 300 TL’ nin altında olması gerekmektedir. Adına birden fazla konutun bulunmaması ve 2005 model üstü aracının olmaması şartlar arasında yer alıyor. Başvurusu değerlendirilen ve onaylanan öğrencilerimiz nakdi desteklerini Eylül ayı içerisinde alabilecekler. Öğrencilerimizin başarılı olması bizler için çok önemli. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu düstur ile her zaman öğrencilerimizin yanlarında olacaklarını bilmelerini istiyoruz” dedi.

 

Nakdi eğitim desteğinden yararlanmak isteyen hemşerilerimiz başvurularını bu adresten yapabilirler.

 

https://online.sivas.bel.tr/SosyalYardim/OnBasvuru/

 

BAŞVURU ŞARTLARI

– Hanenin toplam geliri 5 bin 300 TL'yi aşmamalıdır.

– Üzerlerine kayıtlı 2005 model ve üzeri araç olmamalıdır.

– Modeli düşük dahi olsa birden fazla aracının olmaması gerekmektedir.

– Üzerlerine kayıtlı ikinci bir ev veya arsa olmamalıdır.

– Aktif vergi mükellefi olmamalıdır.

-Müracaat eden aile fertlerinin resmi ikametlerinin Sivas Merkez olması gerekmektedir.

– IBAN numarası başvuru yapan kişiye ait olmalıdır.

– Başvurular 16.09.2022 saat 17.00'de sona erecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni