AgeSA, Birikim Güvence Danışmanı Kadrosunu Genişletiyor

AgeSA, Türkiye’nin farklı illerindeki AgeSA Direkt Satış Kanalı bölge ve şubelerinde görevlendirmek üzere yıl sonuna kadar ek 300 kişiye istihdam sağlamış olacak. Şirket, 2024 yılı sonuna kadar toplamda 1000 kişilik birikim güvence danışmanı kadrosu olmasını hedeflemektedir.

 

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, Türkiye’de sigorta bilincinin artmasına ve sektörün gelişimine öncülük ederken istihdama da katkıda bulunmayı sürdürüyor. AgeSA, yıl sonuna kadar 300 kişiyi daha “Birikim Güvence Danışmanı” olarak kadrosuna dahil ederek satış ağını güçlendirmeyi planlıyor. İşe kabul edilenler, Türkiye’nin farklı illerinde bulunan AgeSA Direkt Satış Kanalı bölge ve şubelerinde görevlendirilecek ve bireysel emeklilik, hayat ve sağlık sigortası ürünlerinin satışı ile birlikte  AgeSA müşterilerine satış sonrası danışmanlık hizmeti sunacak ve portföy yönetimini gerçekleştirecek.

 

AgeSA’nın müşterileri ve çalışanlarıyla her geçen gün büyüyen bir aile olduğunun altını çizen AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, şunları söyledi: “Bizim işimizin özünde iyilik var. İnsanların kendilerini, sevdiklerini ve geleceklerini güvence altına almalarını sağlıyoruz. AgeSA’da Birikim Güvence Danışmanı olarak görev alan arkadaşlarımız  önce kendi hayatına sonra çevresine ve işine  iyilik katar. Sektörün okulu olarak anılmamızı sağlayan güçlü eğitim ve gelişim olanaklarımız, “iyi ki dedirtecek  değerlerimiz ve sahip olduğumuz çalışma kültürümüzle sigorta alanında kariyer hedefleyenlere önemli bir fırsat sunuyoruz. Yılbaşından bu yana aktif olarak devam eden işe alım sürecimiz ile bu alanda toplamda 200 kişiye istihdam sağladık. Yıl sonuna kadar işe alımlarımız devam edecek. Türkiye’nin her ilinden başvuruya açık olan birikim güvence danışmanı pozisyonu için en az ön lisans mezunu olan tecrübeli ve tecrübesiz tüm adayların başvurularını bekliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni