Başkan Sandıkçı Avrupa Şampiyonlarını Ağırladı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Avrupa şampiyonu olan milli sporcuları ağırladı.

Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde üstün bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonu olan Canik Belediyespor Kulübü milli sporcuları Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti. Canikli milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, onlara hediye takdiminde bulundu.

“Ülkemizin gururu oldular”

Canikli sporcuları göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik, hem takım sporlarında hem de bireysel spor branşlarında gösterdiği başarılarla sporda marka olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Sporcularımızı milli takımlarda, uluslararası arenalarda görmek bizler onure ediyor. Sporcularımız Avrupa Şampiyonası’ndan elde ettikleri zaferlerle ülkemizin gururu oldular. Sporcularımız Türkiye ve Avrupa şampiyonluğunun ardından dünya şampiyonluğu için mücadele edecek. Allah’ın izniyle bu şampiyonadan da zaferle döneceğiz. Sporcularımızın başarılarına emeği bulunan başta aileleri ve antrenörlerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Canikli Sporcular Dünya Şampiyonası’nda Boy Gösterecek

Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Canikli sporcular Berkay Sezgin Demir ve Yiğit Keskin, Dünya Muaythai Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Canikli sporcular, Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan turnuvada yeniden milli takımda mücadele etmenin sevincini yaşayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı