Bella Maison’a Yeni Pazarlama Direktörü

Türkiye ve global pazarda hızla büyümeye devam eden ev tekstil ve dekorasyon sektörünün önemli markası Bella Maison, global hedefleri doğrultusunda insan kaynağını yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda farklı sektörlerde yaklaşık 20 yıllık tecrübesi bulunan Gülin Görünmez, Bella Maison’un yeni pazarlama direktörü oldu.   

 

Türkiye ve global pazarda hızla büyümeye devam eden ev tekstil ve dekorasyon sektörünün önemli markası Bella Maison’da üst düzey bir atama gerçekleşti. 20 yıla yaklaşan kariyer hayatı boyunca gıda ve kimya başta olmak üzere birçok sektörde farklı kademelerde görev alan ve son olarak Hayat Kimya’da global pazarlama grup müdürlüğü yapan Gülin Görünmez, Bella Maison’un yeni pazarlama direktörü olarak atandı. Kasım ayında yeni görevine başlayan Görünmez, 2023 yılı itibariyle yeni ülke mağaza açılışlarına da hız verecek olan markanın yurt içi ve yurt dışı tüm pazarlama faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

 

Gülin Görünmez yeni göreviyle ilgili düşüncelerini, "Bella Maison her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesi, özgün ve modern tasarımları ile yaşam alanlarını güzelleştiren bir marka. Ulusal ve uluslararası pazarlardaki büyüme yolculuğunda birlikte yol alacağımız için mutluyum." Sözleriyle ifade etti.

 

“Markamıza yeni bir ivme kazandıracak”

Gülin Görünmez ile birlikte Bella Maison’un gücüne güç kattığını kaydeden Bella Maison CEO’su Muhammed Tan, “Gülin Görünmez gibi tecrübeli bir ismi markamızın çatısı altında görmekten son derece mutluyuz. Farklı sektörlerdeki tecrübesini ve vizyonunu Bella Maison dinamizmiyle birleştirerek markamıza yeni bir ivme kazandıracağına, bizi global hedeflerimize daha hızlı ulaştıracağına inanıyorum. Bella Maison aynı hedeflere inanan, işine olan heyecanını, insana olan tutkusunu hiçbir zaman kaybetmeyen bir ekiple kuruldu. Bugün bu ekip güçlenerek ve hedeflerini daha da ileri taşıyarak büyümeye devam ediyor” diye konuştu. 

 

Gülin Görünmez kimdir? 

İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunu Gülin Görünmez, kariyer hayatına 2004 yılında başladı. Tibet Şirketler Grubu, Pınar Et ve Hayat Holding firmalarında pazarlama birimlerinin farklı kademelerinde yurt içi ve yurt dışı sorumluluklar alan Görünmez, Bella Maison pazarlama direktörü olmadan önce Hayat Kimya’da global pazarlama grup müdürlüğü görevini yürütüyordu.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni