BitMEX Ethereum Bitcoin spot işlem çiftini desteklemeye başladı

Global kripto para borsası BitMEX, kullanıcılarına sunduğu ürün çeşitliliğini genişletmeye devam ediyor. Son dönemde birçok yeni coin listeleyen borsa şimdi de Ethereum / Bitcoin (ETH/XBT) spot işlem çiftini desteklemeye başladı.

 

Kripto para yatırımcıları için kullandıkları borsanın sahip olduğu ürün çeşitliliği büyük önem arz ediyor. Bu durumun farkında olan dünyanın en büyük kripto para borsalarından BitMEX de kullanıcıları için ürün ve hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ürün çeşitliliği kadar projelerin güvenilirliğine de dikkat eden borsa kripto para yatırımcıları için güvenli ve konforlu bir yatırım ortamı yaratmayı amaçlıyor. Son dönemde birçok yeni kripto listelemeleriyle gündeme gelen BitMEX şimdi de desteklemeye başladığı yeni işlem çiftiyle dikkatleri çekti. Bundan böyle BitMEX kullanıcıları Ethereum / Bitcoin (ETH/XBT) işlem çiftinden yararlanabilecek. Yani USDT’ye ek olarak Bitcoin ile Ether alıp yine Bitcoin karşılığında Ether satılabilecek.

 

ETH/XBT spot çifti genellikle en çok yönlü trading çifti olarak görülüyor. Kripto türev trading’i söz konusu olduğunda da ETH ve XBT aynı zamanda en popüler marj para birimi seçeneklerinin başında geliyor. Lider kripto para ile lider altcoin’den oluşan bu spot işlem çiftiyle birlikte kullanıcılar Ether ve Bitcoin marjlı sözleşmelerde derin likiditeye erişmek için ETH ve XBT varlıkları arasında kolayca geçiş yapabilecek.

 

Geçtiğimiz günlerde son döneme ilişkin 11 yeni token listelediğini açıklayan BitMEX, böylece eylül ayının başından bu yana geçen süreçte son birkaç hafta içinde 14 yeni coin’i piyasaya sürmüş oldu. Borsa, attığı yeni adımlarla bu alandaki dönüşümünün bir parçası olarak sürekli değişen bir kripto ortamında gelişimini sürdürmeyi amaçlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni