Bosch Termoteknik, genç mekanik tasarımcıları bu yıl da Manisa’da buluşturdu

Sektörün gelişimi adına bilgi ve deneyim paylaşımına büyük önem veren Bosch Termoteknik’in düzenlediği ‘Genç Mekanik Tasarımcılar Buluşması’na, bu yıl 42 farklı firmadan 55 mekanik tasarımcı katıldı.

 

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden Bosch Termoteknik, sektör profesyonelleriyle bilgi ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla düzenlediği ‘Genç Mekanik Tasarımcılar Buluşması’nın üçüncüsünü geçtiğimiz hafta Manisa fabrikasında gerçekleştirdi. İlk kez 2018 yılında yapılan buluşmaya, bu yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki 42 farklı firmadan 55 mekanik tasarımcı katıldı. 

 

Sektörün önde gelen genç mekanik tasarımcıların katıldığı toplantıda, Bosch Termoteknik profesyonelleri tarafından kazan dairesi temel prensipleri, kazan dairesi su şartları, tesisat hidroliği hakkında bilgiler verildi, örnekler üzerinde konuşuldu. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen buluşma, anlık soru ve cevaplarla, geri bildirimlerle daha verimli bir hale geldi. Fabrika turuyla devam eden etkinlik, keyifli bir akşam yemeğiyle sona erdi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni