Burhaniye Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvasının Ödül Töreni Yapıldı

Burhaniye Belediyesi tarafından, Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası” ödül töreni gerçekleşti.

Liseli gençlerden oluşan, il dışından gelen takımların katılımının olduğu turnuvada, Burhaniyeli sporseverler keyifli vakit geçirdiler. Oynanan maçlar sonucu topladıkları puanlara göre, üç gün süren turnuvanın kazananı Çengelköy Voleybol Kulübü Derneği oldu. İkincilik kupasını Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü alırken, üçüncü olan takım ise Pertevniyal Spor Kulübü oldu.

Özellikle gençlerin ilgiyle takip ettiği turnuva 3 gün boyunca bir çok sporseveri ağırladı. Turnuvanın final maçına Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli de katıldı. Kazanan takımların kupalarını, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli, Belediye Meclis Üyesi Rıfat Özyolcu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Burak Ali Sarı verdi. Turnuvaya katılan tüm sporcu gençlere madalya, teşekkür sertifikası ve hediye paketi verildi. Etkinlik toplu olarak hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni