EcoFlow DELTA Max ve 400 W Güneş Paneli ile Bağımsız Güç Kullanımı

Türkiye pazarına yeni giren yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji şirketi EcoFlow, DELTA Max taşınabilir güç kaynağı ve 400W güneş paneli ile tamamen bağımsız bir enerji çözümü sunuyor. İster şebekeden bağımsız bir yaşam, ister bir kamp gezisi, ister elektrik kesintisi olsun; EcoFlow, yenilikçi ve verimli çözümleri ile tüm elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.

 

Sürdürülebilir enerji alternatiflerinin şu anda yükselişte olmasıyla yenilenebilir enerji, elektrik ile ilgili çeşitli senaryolar için en çok tercih edilen alternatiflerden biri haline geldi. Ailenizle birlikte göl kenarında bir haftasonu tatili, kritik bir anda yaşanan ani bir elektrik kesintisi ya da tamamen şebekeden bağımsız bir elektrik kurulumu; tüm bunlar alternatif bir elektrik çözümü gerektirir ve EcoFlow tüm bu ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. EcoFlow DELTA Max ve 400 W Güneş Paneli, tüm elektronik cihazlarınıza kolayca güç sağlarken bu sırada DELTA Max enerji istasyonunun pilini güneş enerjisi ile yeniden doldurabilen, kendi kendine yetebilen yenilenebilir bir enerji sistemi sunar.

 

DELTA Max ile Hayatınıza Güç Katın

 

Kendi kendine yeten bir güç sistemi için gereken ilk şey yeterli güç çıkışı sağlayabilen, büyük kapasiteli bir güç sistemidir. Ecoflow'un DELTA serisinden DELTA Max, 2 kWh kapasitesi ve daha yüksek güç çıkışı sağlayan X-boost teknolojisi ile 3400W'a ulaşan güç çıkışıyla en büyük cihazlarınız da dahil tüm elektrikli eşyalarınıza aynı anda güç sağlayabilir.

DELTA Max, kullanım esnekliği ve erişilebilirlik önceliğiyle tasarlanmıştır. Güç istasyonunun 4 adet AC2 adet USB-A ve 2 adet USB-C çıkışı tüm cihazlarınıza güç sağlamak için çeşitli alternatifler sunarken; 30 kg'dan daha az ağırlığa sahip sağlam ancak mobil tasarımı gittiğiniz her yere elektriğinizi yanınızda taşıyabilmenizi sağlar. Ayrıca güç istasyonunuzun yakınında olmasanız dahi, elektrik kullanımınız üzerinde tam kontrole sahip olmak, kullanım verilerinizi takip etmek ve güç kullanımınızı uzaktan kişiselleştirmek için EcoFlow mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

EcoFlow DELTA Max taşınabilir güç kaynağı modüler tasarımı sayesinde ihtiyaçlarınıza göre geliştirilebilir ve güç kaynağının kapasitesi 2 kwh'den 6 kwh'ye kadar genişletilebilir. Ayrıca, yerleşik Pil Yönetim Sistemi, kullanımınızı optimize etmek ve güç kapasitenizi çok daha verimli kullanmak için voltajınızı, akımınızı, kısa devrenizi ve sıcaklığınızı aktif olarak izler.

 

 

Güneş Enerjisi ile Yeniden Tasarlanan Güç Çözümleri

 

Güneş enerjisi günümüzde en yeşil ve aynı zamanda ana şebekeden bağımsız kullanılabilmesi sayesinde en esnek elektrik üretim yöntemlerinden biri. Güneş ışınlarını toplamak için yanınızda bir mobil güneş paneliniz varsa, elektriğiniz her zaman yanınızda demektir. EcoFlow 400W Güneş Paneli ile güneş enerjisi ile elektrik üretmek ise hiç olmadığı kadar kolay, mobil ve verimli. Panelin 22,4 dönüşüm verimliliği ve yakalanan güneş ışınlarını en üst düzeye çıkarmak için bir stand olarak kullanılabilen koruyucu kılıfıyla, nerede olursanız olun DELTA Max'inizi şarj etmek için yeterli gücü verimli bir şekilde üretebilirsiniz.

400 W Güneş Paneli, Ecoflow'un hem RIVER hem de DELTA serisi ürünlerine ek olarak tüm evrensel MC4 konnektörleri ile de uyumludur. Ayrıca toz, kir ve suya karşı koruma sağlayan ETFE filmden oluşan dayanıklı yapısı ve IP67 su geçirmez yüzeyi sayesinde en zorlu koşullarda bile güneş enerjisinden yararlanmanızı sağlar. 12,5 kg hafif yapısıyerleşik omuz askısı ve kendini destekleyebilen koruyucu kılıfı ile EcoFlow 400 W Güneş Paneli, güç istasyonunuzu bağımsız bir elektrik sistemine dönüştürmek için vazgeçilmez bir eklentidir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni