Emirates A380 Yeni Zelanda’ya iniş yaptı

Emirates’in amiral gemisi A380, Auckland Havalimanı’na önemli bir iniş gerçekleştirdi. Emirates’in iki katlı uçağı Şubat 2020’den beri Auckland’a ilk defa sefer gerçekleştirerek Yeni Zelanda kalkışlı ve varışlı seyahat talebindeki artışı ortaya koydu. 

 

Dubai-Auckland arasında aktarmasız olarak gerçekleştirilen bu özel günlük sefer, ülkenin pandemiden bu yana karantinasız geçireceği ilk yaz öncesi Auckland Havalimanı’nda karşılandı.

 

Emirates’in EK448 sefer sayılı uçuşu Dubai Uluslararası Havalimanı’ndan 10:05’te kalkarak yerel saatle 11:05’te Auckland’a iniş yaptı. Dubai’den Yeni Zelanda’ya tahmini sefer süresi yaklaşık 16 saat olan ve diğer yönde ise 17 saat 15 dakika süren uçuş, 14.200 km ile Emirates uçuş ağındaki en uzun güzergâh olma unvanını da geri aldı. Uçuş bu özelliğiyle dünyanın en uzun aktarmasız tarifeli ticari uçuşları arasında yer alıyor.

 

Ülkeyle sürekli gelişen bağların bir göstergesi olarak, Emirates, 19 yıldır Yeni Zelanda’ya sefer gerçekleştiriyor. Emirates, pandemi boyunca günlük seferlerle Yeni Zelanda ve diğer ülkelerle bağlantı kurarken SkyCargo seferleriyle ülkeden başka noktalara ve başka noktalardan ülkeye temel ürünlerin taşınmasını sağladı.

 

Seferlerde yapılan yeni güncelleme, yolculara seyahat planlarında daha fazla esneklik ve seçenek sunarken Avrupa ve Orta Doğu’daki uçuş noktaları dâhil havayolunun uçuş ağındaki diğer güzergahlara yapılan seyahatlerde rahat bağlantı imkânı sağlayarak seyahat süresini kısaltıyor.

 

Emirates A380 deneyimi, 14 First Class süiti ve Business Class’ta yatağa dönüşebilen 76 koltukla yolculardan büyük rağbet görmeye devam ediyor. Auckland kalkışlı ve varışlı seyahat eden yolcular, geniş ve konforlu kabinlerin, Uçak İçi Dinlenme Salonu, First Class süitler ve Duş&Spa gibi yolculara gökyüzünde en iyi deneyimleri sunan özel ürünlerin ve 5000’den fazla seç-izle eğlence kanalının yer aldığı ödüllü uçak içi eğlence sisteminin keyfini çıkarabilecekler. Havayolu seyahate olan talebin yükselmesine paralel olarak amiral gemisi A380’in kullanımını kademeli bir şekilde artırıyor. Emirates A380 hâlihazırda 25 ülkede 37 global uçuş noktasına hizmet verirken bu sayı Mart 2023’e kadar 42’ye ulaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni