Fexobit, 9 coini daha listeledi!

Hızlı ve güvenli bir şekilde kripto para alım/satım işlemlerinin yapılmasını sağlayan kripto para borsası Fexobit, 9 coini daha listesine ekleyerek, yatırımcılara daha fazla varlık seçeneği sunuyor. Yeni eklenen coinlerle birlikte yatırımcıların Fexobit aracılığıyla ulaşabileceği coin sayısı 84’e yükseldi.

 

Güven, hız ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan kripto para borsası Fexobit, dokuz coini daha listesine ekledi. Quant (QNT), Ethereum Name Service (ENS), Compound (COMP), Hedera (HBAR), Ethereum Classic (ETC), ThorChain (RUNE), MyNeighborAlice (ALICE), CurveDao (Curve) ve Arweave’i (AR) de listeleyen kripto para borsası, böylelikle listesindeki coin sayısını 84’e çıkartırken 136 işlem çiftine ulaşmış oldu.  

 

Gelişmiş arayüzü sayesinde kullanıcılara son derece hızlı bir şekilde alım satım yapma imkânı sunan Fexobit, uluslararası normlardaki yazılımı ve güçlü sermaye yapısıyla da yatırımcılara güven veriyor. Özellikle “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ile farklılaşan Fexobit’te müşterilerin kripto varlıkları, özel güvenlik prosedürleriyle yönetilen Tier-4 veri merkezlerindeki hava boşluklu soğuk cüzdanlar ve çevrimdışı kriptografik cihazlar üzerinde saklanıyor. Çevrimdışı kripto cüzdanların tümü, multi-sig (çoklu imzalı) yapıda ve FIPS (Federal Information Processing Standard) Seviye 2 sertifikalı cihazlarda korunuyor. Fexobit’te bilinen en üst standartlarda korunan yedekler, ulusal ve global seviyedeki felaket senaryosu risklerine karşı, özel algoritmalarla şifrelenirken, parçalara bölünüyor ve dağıtık düğümlerde depolanıyor. Tüm veri erişimleri kontrol altında ve 7/24 izlenebiliyor.

 

Riskler anlık olarak tespit ediliyor 

Blockchain tabanlı, reel ekonomilere dayalı finansal ürün ve hizmetler sunan Futurance çatısı altında hizmet veren Fexobit kripto borsası, gerçekleştirilen işlemlerin güvenliğini garanti altına almak amacıyla uluslararası karanlık ağ pazarları ve dolandırıcılıklardan anormal işlemlere kadar birçok zafiyet taşıyan riskli faaliyet modelini dünyadaki tüm işlemlerin yüzde 90’ını kapsayan ve yüz milyonlarca kripto para adresini içeren veri tabanları üzerinde anlık tespit eden entegrasyonlara sahip. Fexobit’in BT sistemleri uluslararası bağımsız şirketler tarafından düzenli aralıklarla denetleniyor ve sızma testlerinden geçiyor. ISO 27001 sertifikasına sahip olan Fexobit, güvenli ve teknolojik tehditlerden uzak bir şekilde bilgi sistemlerinin korunmasını sağlıyor. IP adresi ile coğrafi konum ilişkilendirmesi yapıldığı için her türlü sızma girişiminin lokasyonu anında tespit edilebiliyor, müşterilerine tek kullanımlık şifreler üreterek iki aşamalı doğrulama yöntemlerini uyguluyor. Fexobit’te coin alım satım yapmak için iOS ve Android telefonlardaki Fexobit uygulamasını indirmek ya da masaüstünden fexobit adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni