Global kripto para borsası Mamoru Türk kripto ekosistemiyle buluşuyor

Kripto para borsası Mamoru Türk kripto para ekosistemiyle etkileşim kurmaya devam ediyor. Borsa bu kapsamda son olarak 14-17 Kasım tarihleri arasında Blockchain Week Istanbul etkinliğine katılım gösterecek.

 

Türkiye’deki kripto ekosistemi her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Bu ortamda paydaşların bir araya gelerek sektörün sorunlarını ve geleceğini tartışmak her zamankinden daha önemli hale geliyor. 

 

14-17 Kasım tarihleri arasında Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenecek olan Blockchain Week Istanbul, ekosistem paydaşlarını bir araya getirecek. Türk pazarına giriş yaptığı günden beri bu konuda ayrıca çaba gösteren kripto para borsası Mamoru da etkinlikteki yerini alacak. Mamoru Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım ve Mamoru İş Geliştirme ve İştirakler Başkanı Karen Yang da Blockchain Week Istanbul’da konuşma gerçekleştirecek.

 

“Mamoru olarak Türk kripto piyasasına destek vermeye devam edeceğiz”

Blockchain Week Istanbul’a katılmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Mamoru Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım, “Türk kripto pazarı Mamoru için büyük öneme sahip. O yüzden buradaki ekosistemle ve paydaşlarımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye ve sektörümüzün geleceğini konuşmaya çalışıyoruz. Istanbul Blockchain Week de bu kapsamda bizim için büyük bir fırsat. Bundan sonraki dönemde de Mamoru olarak Türk kripto piyasasına destek vermeye ve ekosistemle etkileşim kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Geleneksel finans piyasalarında tecrübe sahibi, kripto para ve blokzincir teknolojisine gönül vermiş bir ekip tarafından kurulan Mamoru Türkiye haricinde 15'e yakın ülkede 150'yi geçen personel sayısı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Borsa, geleneksel bir kripto para işlem platformu olmaktan ziyade bir kripto para yatırımcısının tüm beklentilerini karşılamak üzere hareket ediyor. Öte yandan Mamoru kullanıcıları şu anda platform üzerinden Türk lirasıyla da kripto para alıp satabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni