İzmirli H2K Racing Team, sezonu Körfez'de açıyor

Egemot H2K Racing Team, 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası’nda sezonu Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde açacak. Süper Grup’ta mücadele edecek olan ekip, bu yıl şampiyonluğu kaçırmak istemiyor.

İzmirli eğitmen pilotlar Kamil Çat ve Hazal Edremitlioğlu tarafından geçen yıl kurulan ve ilk sezonunda pilotlar klasmanında Türkiye Pist Şampiyonası’nda şampiyonluğu kıl payı kaçırarak 2’nci sırada bitiren Egemot H2K Racing Team, bu yıl 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası’na iddialı giriyor.

2022 yılında kurulan ve kurulduğu ilk yıl kaçırılan şampiyonlukla tecrübe ve deneyim kazandıklarını belirten Egemot H2K Racing Team Takım Kaptanları Kamil Çat ve Hazal Edremitlioğlu, bu yıl takıma eklenen iddialı pilotlarıyla 2023 Türkiye Pist Şampiyonası’na damga vuracaklarını belirtti. Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde yapılacak 1. Ayak yarışları öncesi değerlendirmede bulunan Takım Kaptanları Çat ve Edremitlioğlu, “Yeni sezonda takımımıza iki yeni pilotumuzu ekledik. Pilotlarımızla yaptığımız test antrenmanlarında gördük ki, onları H2K Racing Team ailesine kısa sürede adapte ettik. Bu yıl Türkiye Pist Şampiyonası’nı zirvede tamamlamak için çok çalıştık, bu çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar dileriz” ifadesini kullandı.

H2K iki yeni pilot ile güçlendi

Egemot H2K Racing Team’in 17 yaşındaki genç pilotu Ömer Şamlı takımda kalırken, pistlerin tecrübeli ismi Azizhan Kaya bu yıl H2K adına pistlerde yarışacak. Takımın bir diğer pilotu ise TOSFED Yıldızını Arıyor Projesi’nin 2022 finalistlerinden Berkay Akça. Egemot H2K Racing Team, bu yıl da pistlere genç pilotlar kazandırmak için çalışırken, diğer yandan Türkiye Pist Şampiyonası’nda zirveyi kovalayacak.

Körfez yeni sezona hazır

AVIS Türkiye Pist Şampiyonası 1. Ayak yarışları, 3-4 Haziran tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde koşulacak. ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2023 sezonunun ilk pist yarışında, maxi grupta 5, süper grupta 8 olmak üzere 13 sporcu mücadele edecek. TOSFED tarafından açıklanan taslak takvime göre 2’nci ayak yarışları, İzmir Pınarbaşı’nda gerçekleştirilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni