Kütahya Porselen, İstanbul ve İzmir Kahve Festivallerinde İyi Kahveyi İyi Porselen İle Buluşturdu

Yeni nesil kahve fincanları ile kahve keyfinin en güzel yerinde yer alan Kütahya Porselen, 6-9 Ekim’de İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen İstanbul Kahve Festivali’nde ve 7-9 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Kahve Festivali’nde kahve tutkunları ile bir araya geldi.

 

Fark yaratan tasarımlarıyla kahve keyfini taçlandıran Kütahya Porselen, 6-9 Ekim’de İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen İstanbul Kahve Festivali’nde; 7-9 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Kahve Festivali’nde kahve severleri stantlarında ağırladı.

 

Kahve keyfinin en güzel yerinde

Amorf formuyla yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz bir örneği olan, cesur görünümü ile dikkat çeken Crash; modern tasarımın bir diğer örneği Favo; eğlenceli ve zamansız bir koleksiyon Briscambille kahve fincanları Kütahya Porselen standında katılımcılarla buluştu.

 

İşlevselliği estetik ile buluşturan, yaklaşık 45 derecelik eğimde bile kaymayarak tabaklarında sabit kalabilen fincanları ile Pilea kahve takımı yoğun ilgi görürken; tüm zamanların ruhunu bilge kadınların gözleriyle sofralara taşıyan zamansız koleksiyon Sophia Femina kahve takımları, barista kahve filtreleri ve daha birçok seçenek de Kütahya Porselen stantlarında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

 

Tasarımları, renkleriyle kahve keyfine eşlik eden kahve fincanlarının yanı sıra stantlarında NG Coffee Roastery markası ile iyi kahveye yönelik barista etkinliklerine ve kahve sunumlarına yer veren Kütahya Porselen, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 

Kahve Sunumları ve Renkli Etkinlikler

Kahve tutkunlarının, farklı tatları merak eden gurmelerin, keyifli bir gün geçirmek isteyen müzik severlerin buluştuğu İstanbul Kahve Festivali6-7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti. Katılımcılara, workshoplardan atölyelere, seminerlerden konserlere birçok farklı deneyim yaşatan festivalde Kütahya Porselen, modern ve fark yaratan yeni nesil tasarımlara sahip mug bardaklarını, Türk kahvesi, Cappucino ve Espresso fincanlarını ve barista kahve filtrelerini standında sergiledi. NG Coffee Roastery tarafından gerçekleştirilen barista etkinlikleri ve kahve sunumları da katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

Şef Rafet İnce’den “Kahveli Smoothie Deneyimi”  

“İyi Kahve İyi Porselen” mottosu ile trend belirleyen, çağdaş, sağlıklı ve çevre dostu kahve fincanları sunan Kütahya Porselen, 7-8-9 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleşen İzmir Kahve Festivali’nde de yerini aldı. Yeni nesil tasarımların sergilendiği Kütahya Porselen standında ayrıca NG Coffee Roastery baristaları tarafından hazırlanan birbirinden özel ve lezzetli kahveler kahve tutkunlarının beğenisine sunuldu. Bu etkinliklerin yanı sıra, Şef Rafet İnce “Kahveli Smoothie Deneyimi”  etkinliğinde katılımcılara kahveli özel lezzetler sunarken, tahmin yarışmaları da gerçekleştirdi. Kazananlara Kütahya Porselen kahve fincan takımlarının hediye edildiği yarışmalar yüzlerce kahve severin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni