Moka’dan hızlı, kolay, entegre tahsilat platformu Mahsupp

Türkiye İş Bankası’nın ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren iştiraki MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş., bayilik sistemiyle çalışan üye işyerlerinin, ödeme alma ve tahsilat süreçlerini kolayca yönetebilecekleri işlem paneli Mahsupp’u hayata geçirdi.

 

Mahsupp, üye işyerlerinin alt satıcı, bayi ve müşterilerinden ödeme alma süreçlerini tek bir panelde konsolide ederek, tüm tahsilat sürecinin tek bir platform üzerinden yürütülebilmesini sağlıyor. Tahsilat, raporlama ve ödeme detaylarının kullanıcı dostu bir arayüz üzerinden sunulmasını sağlayan Mahsupp ile tahsilat süreçleri tüm alt satıcılar için dijitalleşirken, hem bayiler hem de ana satıcıların operasyonel yükü minimuma inmiş oluyor.

 

Hızlı, kolay ve entegre tahsilat platformu Mahsupp ile kullanıcılar; anında veya linkle ödeme alabilirken, bayi ve alt bayilerinin işlemlerini tek bir panelde kolayca takip edebiliyor. Ayrıca, ERP entegrasyonları sayesinde tahsilata ilişkin verilerini kendi sistemlerine kolayca aktarabiliyor. 

 

MOKA Genel Müdürü Halim Memiş yaptığı açıklamada, kullanıcılarının finansal ihtiyaçlarını müşteri deneyimini ön planda tutarak karşılayacak yenilikçi finansal teknoloji çözümleri sunmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Bu stratejimiz doğrultusunda, yeni iş modelleriyle değer yaratmaya ve her zaman tüm temas noktalarında müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz” dedi. Memiş, “herkesin tahsilat platformu” olarak gördükleri Mahsupp’u da bu fikirden hareketle hayata geçirdiklerini ve bayilik sistemiyle çalışan üye işyerlerinin ödeme alma ve ödeme süreçlerini takip etme noktasında hayatlarını kolaylaştıran bir işlem paneli sunduklarını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni