Sakarya gaz sahasında son durum ne

 Türkiye enerji piyasasının en kapsamlı ve en geniş katılımlı zirvesi olarak gelenekselleşen 12. Türkiye Enerji Zirvesi, 21-22 Kasım tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. T.C. Enerji Bakanlığı’nın himayelerinde, Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen zirvede; TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin de “Sakarya gaz sahasındaki son durum” hakkında bir konuşma yapacak.

 

Türkiye Enerji Piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” olarak gelenekselleşen 12. Türkiye Enerji Zirvesi, bu yıl ‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana teması ile 21-22 Kasım tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Otel’de gerçekleşecek. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder ve enerji sektörünün önde gelen liderlerinin katılacağı zirvede dünyanın gözü Antalya’da olacak.

 

Özel oturumları, panelleri ve konuşmacılarıyla her yıl adından söz ettiren Türkiye Enerji Zirvesi’nde Türkiye’nin mega projelerinden Sakarya Gaz Sahası ile ilgili TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’in yapacağı konuşma merakla bekleniyor. Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı doğal gaz keşifleri arasında bulunan Sakarya Doğal Gaz sahasında yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi verecek olan Bilgin’in konuşması 21 Kasım Pazartesi günü saat 13.30’da başlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni