SAP, Coursera işbirliğiyle, 2025’e kadar 2 milyon geliştiricinin yetkinliklerini artıracak

SAP, iş uzmanlıklarını ve teknoloji yetkinliklerini destekleyen SAP Build çözümü ile Coursera işbirliğini duyurdu​

 

SAP, Las Vegas’ta gerçekleştirdiği TechEd konferansında uzman iş kullanıcılarının deneyimini açığa çıkararak yakın gelecekteki iş dönüşümü dalgasına hız katacak güçlü ve yeni çözümünü duyurdu.

 

SAP İş Teknolojisi Platformu’nun (Business Technology Platform – BTP) benzersiz derinlik ve genişliğinden yararlanan SAP Build, SAP'nin birinci sınıf kurumsal teknolojisini iş kullanıcılarının ellerine teslim eden az kodlama gerektiren bir çözüm. SAP Build ile kullanıcılar, doğru kararlar ve hızlı inovasyon için ihtiyaç duydukları veriye, kapsama ve uçtan uca iş süreçlerine doğrudan ve güvenli bir şekilde erişebilecek. 

 

SAP’nin pazara yeni sunduğu çözüm, kurumsal uygulama geliştirmek, süreçleri otomatikleştirmek ve iş sitelerini sürükle-bırak basitliğiyla tasarlamak için yüksek teknik uzmanlık ihtiyacını ortadan kaldırarak iş kullanıcılarını yetkinleştirmeyi hedefliyor.

 

SAP Teknolojiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Juergen Mueller, “SAP Build, dünyanın en güçlü iş uygulamalarını, iş dünyasından kullanıcıların uzmanlıklarını hızla ortaya çıkarmak için tasarlanmış bir platformla buluşturuyor” dedi. Mueller değerlendirmesine şöyle devam etti: “SAP Build çözümümüzden Coursera ile başlattığımız işbirliğine ve kurumsal portföyümüzdeki geliştirmelere kadar, bugün pazara sunduğumuz eksiksiz inovasyon paketi, değişken iş ortamında, müşterilerin işlerini geleceğe hazırlamalarını ve teknoloji yatırımlarından en yüksek değeri elde etmelerini destekleyecek.”

 

SAP Build ile kullanıcılar, SAP Business Technology Platform'un tüm gücüne sahip olmanın sağladığı yetkinliklerin yanı sıra, SAP'nin iş uygulamaları verisine de sahip oluyor. Böylece, verisini harici bir sisteme taşımak zorunda kalmadan sistemlerini kolayca entegre eden kullanıcılar, süreçlerini akıllı yöntemlerle izleyip analiz edip, otomasyonunu sağlarken, böylece en yenilikçi uygulamaları geliştirebilecek.

 

SAP Signavio ile bütünleşik çalışabilen SAP Build’ı kullananlar, tüm iş süreçlerini derinlemesine görebiliyor. Böylece süreçlerde yenilik yaparken ve otomatikleştirirken en yüksek etkiyi elde etmek için hangi alana odaklanacağını biliyor.

 

Program müşterilerden öğrenmeyi de mümkün kılıyor. 

4 bin müşteriden gelen 275 binden fazla süreç referans noktasının yanı sıra, bin 300 kullanım senaryosuna özel iş akışı ve otomasyon, kullanıcıların SAP teknolojisinde yerleşik tüm iş uzmanlığı yelpazesinden anında yararlanmalarına olanak tanıyor. SAP Build, SAP ortamında çalışmayan sistemlerle de uyum sağlıyor. 

 

  Yeni SAP Builders programı, kullanıcıların en iyi deneyimleri paylaşması için uygulamalı oturumlar ve forumlar aracılığıyla üretkenliklerini hızlandırmasına ve meslektaşlarıyla bağlantı kurmasına yardımcı oluyor.
   
  IDC (International Data Corporation) Yazılım Geliştirmeden Sorumlu Araştırma Başkan Yardımcısı,“Yeni nesil dijital çözümlere yönelik talebin, profesyonel yazılım geliştiricilerin bunları sağlama kabiliyetinden daha fazla olduğu göz önüne alındığında, IDC, iş profesyonellerinin, acil iş sorunlarını çözmek için dijital çözümler yaratma girişimlerine giderek daha fazla dahil olacağını öngörüyor” dedi. Dayaratna sözlerine şöyle devam etti: “ IDC, önümüzdeki on yıl içinde 100 milyondan fazla iş profesyonelinin, dijital çözümlerin üretim sürecine katılacağını öngörüyor. SAP Build'ın daha az kodla uygulama geliştirmeyi sağlayan çözümleri, iş kullanıcılarının alan uzmanlıklarını kullanmasını destekleyerek dijital çözümlerin hızlı bir şekilde oluşturulmasına ve yinelenmesine olanak tanıyor.” 
   
  SAP Build şimdiden etkisini göstermeye başladı
  Önde gelen deneyim yönetimi şirketi Qualtrics'in Deneyim Yönetimi Lideri Spencer Cook, "SAP Build sayesinde, müşterilerimiz için daha iyi bir deneyimi kolaylıkla oluştururken, geliştirme maliyetlerimizi yüzde 90 gibi önemli bir oranda azalttık. Müşteri memnuniyetini ileri taşıyacak müşteri referans programımızı iyileştirecek bir uygulamayı hızla oluşturabildik” dedi. 
   

Her şirket bir teknoloji şirketi haline gelirken, SAP sadece profesyonel geliştiricilerin sunabileceği beceri ve içgörülerin artan değerinin farkındalığıyla çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda SAP, SAP Learning sitesindeki ücretsiz eğitim paketlerini üç kat artırarak 2025 yılına kadar dünya çapında 2 milyon yazılım ve uygulama geliştiricinin becerilerini artırmanın yanı sıra dünyanın önde gelen öğrenme platformu Coursera ile yaptığı işbirliğiyle kullanıcıların SAP ekosisteminde kariyerlerine başlamalarına destek olma ve teknoloji konusunda yeterli hizmeti alamayanları güçlendirme konusundaki kararlılığını da açıkladı.

 

Coursera CEO'su Jeff Maggioncalda ise işbirliği hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: "SAP'nin, Coursera'da başlangıç düzeyinde bir ‘Profesyonel Sertifika Programı’ başlattığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Geçmiş iş deneyiminden bağımsız öğrenmek isteyen herkes için tasarlanan bu sertifika programına katılmak için  üniversite diploması veya sektörel deneyim gerekmiyor. Programla katılımcılar, başlangıç düzeyindeki işler ve en çok talep gören alanlar için hazırlanacak. Uzmanlık gerektiren ş becerilerine erişimi artırmak ve ekonomik fırsatları herkese yaymak amacıyla SAP ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz.”

 

Bu duyurular, SAP müşterilerinin ve iş ortaklarının ihtiyaç duydukları dönüşümleri başarıyla sürdürmelerine yardımcı olmak için düzenlenen ve biri dizi inovasyonun açıklandığı SAP TechEd konferansında gerçekleştirildi. Bulutta verimliliği artıran iş uygulamalarından SAP’nin akıllı uygulamalarındaki yeniliklere SAP Dijital Tedarik Zinciri çözümlerinden, SAP sürdürülebilirlik çözümlerine kadar Şirketlerin gücünü ortaya çıkaran ileri teknolojiler SAP TechEd 2022 konferansında masaya yatırıldı 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni