Sezonun son derbisi ve kupa töreni pazar günü beIN SPORTS'ta

Şampiyonluğa, sezonun bitimine iki maç kala uzanan Galatasaray, pazar akşamı (yarın) evinde saat 19.00’da ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. 100’den fazla ülkede canlı  yayınlanacak sezonun son derbisine dair tüm detaylar ve Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin heyecanı, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta olacak. Karşılaşmanın hemen ardından ise kupa töreni beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER’de ekrana gelecek.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son derbisinin heyecanı beIN Sports ekranlarında yaşanacak. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu’unda 4 Haziran Pazar akşamı saat 19.00’da oynanacak dev derbide, beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Seyrantepe’den yapacakları canlı yayınlarla mücadelenin nabzını tutacak. Özel röportajlar, takımların son durumları, detaylı istatistikler ve canlı yayınlarla derbinin coşkusu A’dan Z’ye beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.

Yayın maratonu saat 10.00’da başlıyor

Dev mücadele öncesi takımların son durumlarından en son haberlere, teknik direktörlerin kadro seçimlerinden Seyrantepe’deki maç atmosferine kadar kritik derbinin nabzı, saat 10.00’den başlama vuruşuna kadar beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında tutulacak. beIN HAFTA SONU ile başlayacak derbi heyecanı, canlı yayınlar ve Lig Merkezi gibi programlarla gün boyu devam edecek. 

Ayrıca saat 17.00’dan itibaren Süper Lig Maç Öncesi programı beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak. Yorumcular Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu, Emre Aşık ve Tolga Zengin, Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde maç öncesinde ve devre arasında dev karşılaşmayı her açıdan ele alırken, Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından derbi heyecanını ekranlara yansıtacak.

Kupa töreni beIN SPORTS’ta

Karşılaşmanın hemen ardından ise Kupa Töreni, beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER’den ekranlara gelecek. Pazar sabahı saat 10.00’da başlayacak derbi yayın maratonu kupa töreninin bitimiyle birlikte ekrana gelecek olan Z Raporu ile sona erecek. Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk Z Raporu’nda sezonun son derbisini ve haftanın maçlarını değerlendirecek. 

24 stadyum kamerası, 100 kişilik bir prodüksiyon ekibi
Sporseverlerin büyük bir merakla beklediği kritik derbinin heyecanı gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden çıkışından başlama vuruşuna kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra 2 motosiklet kamerası da takımların stada gelişine kadar canlı yayınlarla futbolseverlere derbi heyecanını aktaracak. 

Ayrıca 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknoloji ile donatılmış yayın aracı OBVAN’daki 20 kişilik ekiple dev maçın her anı kesintisiz olarak ekranlarda olacak. Dünya genelinde 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak olan karşılaşma, Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de futbolseverlerle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni