Tekstil Kimyasalları ve Baskı Teknolojileri sektörü, 4 yıl aradan sonra büyük buluşmasına hazırlanıyor

Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD) ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilecek olan 5. Uluslararası Boyarmadde, Pigmentler, Tekstil Kimyasalları, Dijital Tekstil Baskı, Boyama ve Teknolojileri Fuarı: Interdye & Textile Printing Eurasia, 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Türkiye’de konusunda tek ve dünyada ise sınırlı sayıda fuarlar arasında yer alan Interdye & Textile Printing Eurasia Fuarı, 4 yıl aradan sonra İstanbul’daki büyük buluşmasına hazırlanıyor.

 

Ülkemizin en güçlü ihracat oyuncularından tekstil sektörünün gelişiminde önemli bir rol üstlenen Interdye & Textile Printing Eurasia Fuarı, bu yıl da katılımcı firmalara; Avrasya bölgesindeki tekstil terbiye, boyama ve baskı çözümlerini geliştirme, sektörün en iyilerini bir araya getirme, mevcut ilişkilerini güçlendirme, iş bağlantılarını geliştirip yeni ticari ilişkilerin kurulması imkanı sunacak.

 

Son olarak 2018’de, aralarında Hindistan, Çin, Pakistan, İsviçre, İtalya, İspanya, Endonezya gibi 17 farklı ülkeden 116 firma ve temsilciliğinin, Avrasya Bölgesi tekstilcisi ile buluştuğu Interdye & Textile Printing Eurasia Fuarı, pandemi nedeniyle verilen aranın ardından, bu yıl 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Uluslararası ziyaretçileri ve katılımcıları bir araya getirerek, sektör paydaşlarının ürünlerini ve teknolojilerini tanıtmaya ve firmaların yeni uluslararası pazarlara açılmalarına fırsat sunacak olan fuar, ayrıca yurtiçinden ve yurtdışından gelecek konuşmacıların sektör ile ilgili gündem oluşturan konuları değerlendirileceği konferanslarda sektör için önem taşıyan birçok sunuma ev sahipliği yapacak.

 

Artkim Fuarcılık güvencesi ve yenilikleri ile yeni nesil fuar deneyimi

Fuarla ilgili bilgi veren Artkim Fuarcılık İcra Kurulu Başkanı Cengiz Yaman, fuarın da ziyaretçi kitlesinin, Tekstil Baskı ve Boyama Sektöründe faaliyet gösteren sektör profesyonellerini kapsaması sebebiyle, sektör açısından olumlu bir sinerji yaratmakta ve hem katılımcı firmaların hem de fuarı ziyaret edenlerin daha verimli bir ortamda bir araya gelmelerine olanak sağladığına dikkat çekti.

 

Kimya ve alt sektörlerine yönelik gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası birçok projeyle Türkiye Kimya Sanayisinin büyümesinde 20 yıldır önemli bir rol üstlenen Artkim Fuarcılık, düzenlediği ihtisas fuarları ile de sektör paydaşlarının uluslararası pazarlara açılmalarına, ihracatın gelişmesine ve milyarlarca dolarlık iş hacmine katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Fuarcılık sektöründe yaşanan dijital dönüşüme, yaptığı güçlü yatırımlarla öncülük eden Artkim Fuarcılık, geliştirdiği dijital çözümler sayesinde; firmalar için uzun süreli iletişim imkânı ve yüksek marka görünürlüğü sağlamayı, ziyaretçiler için ise sınırlı zaman ve mekan dezavantajını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

 

Artkim tarafından geliştirilen mobil uygulama sayesinde ziyaretçiler, allArtkim’i mobil cihazlarına indirerek fuarın bilgilerine erişebilecek, fuar ziyaretlerini planlayabilecek, firma ve etkinlik detaylarını görüntüleyerek toplantı talebi gönderebilecek.

 

Fiziki fuarın bitiminin hemen ardından erişime açılacak olan sanal fuar alanında ise katılımcı firmalar 3 ay boyunca ziyaretçilerini sanal dünyada ağırlayabilecek ve etkileşimde olabilecek.

 

Fuarla eş zamanlı düzenlenecek olan ve üç gün boyunca sürecek olan konferans programına, firmalar ticari sunumlarıyla katılacaklar. Fuar ziyaretçileri ve katılımcılar, tüm bu etkinlikleri ücretsiz takip edebilecek.

 

Sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan panel programları, kimya sektörünün tek yayın kanalı olan Turkchem TV’den de canlı yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni