Ünlü İsimler Vodafone Park Penaltı Challenge'da Buluştu

VODAFONE’UN DESTEKLEDİĞİ KIZ FUTBOLCULAR ÜNLÜ İSİMLERLE PENALTI ATIŞI YAPTI

Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da bir araya geldi. Etkinliğe Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Heyecanlı anlara sahne olan challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı.

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da (meydan okuma) buluştu. Köstendil ve Boz’un liderlik ettiği iki takımın mücadelesine sahne olan etkinliğe, Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Ceza sahası içinde sırayla penaltı atışı yapan takımlar, en yüksek puanı almak için kıyasıya yarıştı. Heyecanın doruk noktaya çıktığı challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı. 

Penaltı challenge’a katılmaktan keyif aldığını belirten Erkan Kolçak Köstendil,“Futbol, erkek oyunu değil, mücadele oyunudur ve kadınlar bizden çok daha iyi mücadele ediyorlar” diye konuştu. 

Müge Boz ise “Kadınlara fırsat verilirse birçok alanda büyük başarılara imza atabileceklerine inanıyorum. Birbirimizi desteklemek ve ilham vermek için el ele yürümeliyiz. Bugün bu çalışkan ve azimli kadınlarla beraber futbol çatısı altında birleştiğim için çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni