Yeşil Kemerspor'dan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

Yeşil Kemerspor Kulüp Başkanı Serhat Baysal ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kulüpte yapılan seçim sonrası kulübün yeni başkanı seçilen Serhat Baysal ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Baysal, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, antrenman ve maç yapabilecekleri saha konusunda Başkan Topaloğlu’ndan destek istediklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime başarılar dilediğini söyledi.

Kemer Belediyesi olarak sporculara her zaman destek olduklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, Yeşil Kemerspor’a da destek olmaya hazır olduklarını aktardı.

Topaloğlu, gençlerin spor ile kötü alışkanlıklardan uzaklaştığına dikkat çekerek, “Gençlerimize destek olmak boynumuzun borcu. Geleceğe ahlaklı bir sporcu yetiştirmek hedeflerimiz arasında. Kemer’deki gençlerden oluşan futbol kulüplerini tek çatı altında toplamak daha mantıklı olur. Bunun için gerekli çalışmaları yapacağız. Yeşil Kemerspor kulübü Başkanına ve sporculara başarılar diliyorum. Kulübümüze elimizden geldiğince destek olmaya hazırız.” dedi.

Kulüp Başkanı Baysal, ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu’na kulübün forma ve armasını hediye etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni