ZUBİZU’nun Fırsatlar Dünyasına Hepsiburada Seyahat de katıldı

ZUBİZU üyeleri, Hepsiburada Seyahat üzerinden 30 Kasım’a kadar alacakları uçak biletlerinde 50 TL’ye varan indirim kazanıyor. 

 

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerine özel ayrıcalıklı alışveriş seçeneklerine, seyahat tutkunlarının favori uygulamalarından Hepsiburada Seyahat’i de ekledi. Yepyeni iş birliğiyle ZUBİZU üyelerinin tatil ve seyahat planlamaları da kolaylaşacak. 30 Kasım’a kadar hepsiburadaseyahat üzerinden yurt içi uçak bileti alan ZUBİZU üyeleri anında 25 TLyurt dışı uçak bileti alanlar ise 50 TL indirim fırsatı kazanacak. Aynı bilet içerisinde hem yurt içi hem yurt dışı uçuş varsa veya aktarmalı yurt dışı uçuşu ise bilet yurt dışı olarak değerlendirilerek 50 TL indirim uygulanacak. 

 

Kampanya, kendilerine iletilen kampanya kodu ile ‘Hepsiburada Seyahat’ web sitesinden uçak bileti alan ZUBİZU üyeleri için geçerli olacak. Her üye kampanyadan bir defa faydalanabilecek.

 

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, sayısı 5 milyonu aşan üyesine 500’den fazla markada çok özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. 

 

Kampanyayla ilgili ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU mobil uygulamasından ulaşılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni