110 kişilik dev kadrodan konser sürprizi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ile Antalya Üstün Kent Orkestrası’nın birleşerek oluşturduğu 110 kişilik dev kadro, Nisan ayında Kıraç, Bora Duran ve Hakan Aysev ile konser vermeyi planlıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıl dönümünde Kemer’de konser veren Kıraç, Kemer’de kaldığı bir otelde Kemer Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Baytekin ve Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ ile bir araya geldi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin ve Gençlik Orkestrası Şefi Üstündağ, Nisan ayında yapılması planlanan konser hakkında Kıraç ile ön görüşme yaptı.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ, projeyle ilgili olarak sanatçı Kıraç’a bir sunum gerçekleştirdi.

Geleceğin müzisyenleri ile konser vermeye sıcak baktığını ifade eden sanatçı Kıraç, “Çocuklara değer verdiği için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Furkan hoca eşliğinde bu yaştaki çocukların bu kadar zor enstrümanları çalarak türkü söylemeleri ve öğrenmeleri çok önemli. Bu başarı müzik açısından da çok değerli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Şef Furkan Üstündağ ise üflemeli, yaylı ve telli çalanlardan oluşan 110 kişilik dev kadronun Nisan ayında Kıraç, Bora Duran ve Hakan Aysev ile konser vermeyi planladığını belirterek, çocuklarla konser vermeye olumlu bakan Kıraç’a teşekkür ettiğini kaydetti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı