Bükreş Türk Lezzeti Dristor Döner

Romanya ülkesinin başkenti olan Bükreş’te 1999 senesinde Mustafa Pakcan ve oğulları Ahmet ve Kazım Pakcan ile beraber kurulumu gerçekleştirilen Dristor Döner ve bir diğer bilinen adıyla Dristor Kebap restoranı açıldığı günden bugüne dek kalitesinden ve müşteri memnuniyeti ilkesinden taviz vermeden yoluna başarıyla devam etmiştir. Muhteşem Türk damak lezzetlerini Romanyalılarla buluşturan Dristor Kebap ve Döner restoranı, Romanya’nın dev restoran markalarının arasında yer almayı başarabilmiş Et ve Kebap restoranıdır.

Romanya’nın popüler lezzet durağı haline gelen Dristor Kebap ve Dristor Döner restoranları, damak zevkine düşkün olan ve kaliteli servis ve kaliteli mekan tercih edenlerin ilk adresi olmuştur. Açıldığı günden günümüze kadar toplam 12 adet şubeye sahip olan Dristor Kebap ve Döner Restoranları özellikle Romanya’da çok sayıda kişiye de istihdam yaratmıştır.

Dristor Kebap Steakhouse restoranı, Romanya’da genellikle kalabalığın yoğun olduğu alanlarda konumlandırılmıştır. Dristor Kebap ve döner restoranlarının en seçkin AVM’lerinin bulunduğu lokasyonlarda konumlandırılması bir nevi bu alanlarda olan sirkülasyonun artmasını sağlamıştır. Gerek Kebap gerekse Döner restoranları olarak Bükreş’te konuklarına kaliteli ve eşsiz sunumlarla hizmet sunan Dristor restoranları her iki alanda da bir numara olduklarını Romanyalı misafirlere kanıtlamışlardır.

Dristor restoranlarının ev sahipliğini yapan Pakcan kardeşler, tüm müşterilerini ev konforunda ağırlamaktan keyif almaktadır. Tüm konuklarının kendilerini rahat, güvende hissetmeleri Pakcan kardeşleri için ayrı bir önem taşımaktadır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni