Dristor Döner ve Kebap Restaurantları Avrupadayız

 Dristor Döner ve Kebap Restaurantları olarak Romanya’da ün yapmış başarılı ve kaliteli Türk restoranı 1999 yılında Mustafa Pakcan ve Oğlu Ahmet Uğur Pakcan, bir diğer oğlu olan Kazım Fatih Pakcan tarafından kurulmuştur. 1999 yılından günümüze Romanya’nın en iyi lokasyonlarında yer alan Alışveriş merkezlerinde 12 adet şubesi bulunan Dristor döner restoranı, adeta Romanya’nın sayılı kaliteli restoranların arasında yer almayı başarabilmiştir.

“Et bizim işimiz” sloganıyla kurulan ve bu cümleyi kendilerine ilke edinen Restoranın kurucuları kuruldukları günden bugüne bu ilkeden ayrılmayarak eşsiz lezzetlerini Romanya’nın her noktasına ulaştırabilmişlerdir. Romanya’nın başkenti Bükreş’in en fazla tercih edilen, çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan restoran ülkenin en önemli lokasyonlarında yer almaktadır.

Dristor döner ve steakhouse konseptiyle eşsiz lezzetlerini tüm Romanyalıların deneyimlemesini sağlayan işletme sahipleri özellikle mağaza seçimlerini kalabalığın yoğun olduğu lokasyonlarda oluşturmaya dikkat etmiştir. Dolayısıyla her geçen gün eşsiz lezzetlerini sadece Romanyalılara değil ülkeyi ziyarete gelen herkesin deneyimlemesine fırsat yaratmıştır.

Dristor kebap ve döner restoranları, mekanlarına gelen tüm ziyaretçileri adeta kendi evlerindeymiş gibi ağırlamaktan keyif alır ve tüm misafirlerinin kendilerini güvende hissetmelerini sağlar. Dristor kebap ve Dristor Döner tüm mekanlarında eşsiz kebap, farklı soslarla harmanlanmış et lezzetlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunar. Bunu yaparken de hiçbir şekilde bu eşsiz lezzetlerin sadece yoğun şekilde oluşan et kokusuyla yitip gitmesine fırsat vermemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni