Dristor Kebap ve Dristor Döner Kurucularından Haber Var

Dristor Kebap ve Dristor Döner kurucusu olan Mustafa Pakcan ve oğulları Ahmet Uğur ve Kazım Fatih Pakçan 1999 senesinde Romanya Bükreş’te küçük bir dükkan olarak restoran ve kebap dünyasına adımını atmışlardır. O günlerden günümüze sektöre farklı bir soluk getiren restoran, azimli ev etkin şekilde çalışmalarıyla bugün Bükreş’in popüler lokasyonlarında yer alan AVM’lerde yer almayı başarabilmiş bir Türk restoranıdır.

Dristor Kebap ve Dristor Döner olarak birbirine yakın olmakla beraber iki farklı lezzet konusunda da kendisine rakip tanımamaktadır. Kebap ve dönerin yanı sıra Dristor restoranlarında et ve kebap alanında farklı lezzetleri eşsiz soslarla zenginleştirilmiş haliyle deneyimleyebilir ve keyifli bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Romanya ülkesinin Bükreş’te yer alan Dristor Döner ve Dristor Kebap restoran işletmecileri sektöre “et bizim işimiz” sloganıyla giriş yapmış ve bu sloganı adeta kendilerine ilke edinerek kaliteli çizgisinden ayrılmamış ve her geçen gün farklı lezzetler deneyimleyerek lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunmuştur. Bu yönüyle Romanya’nın en popüler ve aranılan lezzetleri arasına girmeyi başarmıştır.

Perakende sektöründeki her yenilikleri ve gelişmeleri sürekli olarak takip eden Dristor Döner ve Dristor Kebap steakhouse alanında da farklı damak zevklerine hitap edebilmektedir. Bu anlayışıyla Romanya’da da modern Kebapçılık anlayışının doğmasını sağlayan Dristor Kebap restoranı, her kesimden konukları ev rahatlığında ve konforunda ağırlamayı ve konuklarının kendilerini güvende hissetmesini sağlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı