Google Emea Ödülü Mustafa Çinkılınç’ın Oldu

Google’ın İrlanda Dublin’de düzenlemiş olduğu ve Google Ürün Uzmanlarını davet etmiş olduğu Google Ürün Uzmanları Zirvesinde, Yılın En İyi Ürün Uzmanlarına ödül verildi. Bu ödülü kazanan Türk isim ise KEZZAP KS Lakabı ile bilinen Mustafa Çinkılınç oldu. Kazanmış olduğu ödülden sonrasında İnternet üzerinde Mustafa Çinkılınç Kimdir? Ne İş Yapıyor, Nereli ve Kaç Yaşında? soruları çoğalmıştır.

Bu yazımızda sizlere KEZZAP KS Lakabı ile bilinen Mustafa Çinkılınç Hakkında bilgiler vereceğiz.

Mustafa Çinkılınç Kimdir

2003 Yılında doğmuş olan Mustafa Çinkılınç, 5 6 Yıl önce YouTube’da çekmiş olduğu içerikler sayesinde Kullanıcılar tarafından tanınmıştır. Daha sonrasında ise yayınlamış olduğu içerikler sayesinde bilinirliği artmıştır.

BİLMİYORUM DEME Platformu başta olmak üzere güncel olarak çeşitli kategorilerde onlarca platformun sahibidir. Geçtiğimiz Eylül Google‘ın daveti üzerine Dublin’e gitmiş ve Google Emea Ödülünün Sahibi olmuştur. Sosyal Medyada  Sosyal Medya Uzmanı, Yazar, Uygulama Geliştirici ve İş İnsanı olarak anılmaktadır.

Mustafa Çinkılınç Nerelidir?

Mustafa Çinkılınç Mersinlidir.

Mustafa Çinkılınç Kaç Yaşında?

Mustafa Çinkılınç 20 Yaşındadır.

Mustafa Çinkılınç (KEZZAP KS) Ne İş Yapıyor?

Günümüzde BİLMİYORUM DEME Sitesi başta olmak üzere aktif olarak Bilgi, Finans, Haber, Yemek Tarifleri ve çeşitli kategorilerde toplamda 31 Tane web sitenin sahibidir. 2022 Eylül Ayında Google‘ın daveti üzerine İrlanda’ya gitmiş ve Google Emea Ödülünün Sahibi olmuştur. Sosyal Mecralarda Sosyal Medya Uzmanı, Yazar, Uygulama Geliştirici ve İş İnsanı olarak anılmaktadır.

Bilmiyorum Deme Sitesi : https://www.bilmiyorumdeme.com/

Mustafa Çinkılınç İnstagram Hesabı : https://www.instagram.com/kezzapks/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni