Her Şey Çocuklar İçin!

Başarılı iş insanı Aybüke Akçeşme depremin ilk günlerinden beri bizzat sahada ve sahada olmaya devam edeceğini söylüyor. Sahadaki destekleri ekibiyle birlikte tek tek ulaştıran Aybüke Akçeşme’ye Kayserili iş insanlarından, kurum ve kuruluşlardan da TAM DESTEK geldi.

En son PARK OKULLARI ile yapmış oldukları proje yine oldukça dikkatleri çekti. Aybüke Hanıma bu projeyi sorduğumuzda kendisi ‘Okulun kurucusu da benim gibi bir kadın girişimci ve depremin ilk günlerinden beri desteğini hep üzerimde hissettim. Böyle bir destek çağrısında bulunur bulunmaz da ilk destek verenlerden biri oldu.’ dedi.

Bu iki başarılı kadın girişimci 23 Nisan’da deprem bölgelerindeki çocuklarımızı yalnız bırakamayız diyerek bir oyuncak kampanyası başlattılar ve PARK OKULLARI’nda eğitim gören çocuklar bölgedeki çocuklara mektuplar yazdı, resimler çizdi ve tabii ki oyuncaklar gönderdi.

Sahadaki desteğin bu kadar azaldığı bir dönemde bu davranışından ötürü PARK OKULLARINA ve Aybüke Akçeşme’ye bizler de buradan teşekkür etmek istiyoruz.

Böyle güzel iş birlikteliklerinin devamını diliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı