İnstagram Beğeni 

Instagram, tüm dünyanın sosyal medyaya olan bakış açısını değiştirdi. Facebook tarafından satın alındıktan sonra sürekli kullanıcı istekleri doğrultusunda gelişen ve büyüyen şirket, gelecekte dünyanın önde gelen ticaret merkezlerinden birisi haline gelecektir. Dikkat ederseniz son zamanlarda birçok kişi instagram mağaza hesabı oluşturarak ürün ve hizmet satışı yapmaktadır. Satış yapan hesap sayısında ki artış platform içerisinde tatlı rekabetin oluşmasını sağlamıştır. Birçok hesap daha etkili, daha güçlü görünebilmek adına instagram beğeni satın almaya çalışıyor. Olabildiğince tüm gönderilerine maksimum oranda beğeni almasını istiyor. Böyle bir işlem yapabilmek mümkün mü, evet. Yazımızın devamında instagram ve beğeniler ile ilgili merak edilen detayları açıklamaya çalışacağız.

Instagram Beğeni Alma

Sosyal medya üzerine hizmet veren birçok kuruluş bulunuyor. Bu kuruluşlarda başta instagram beğeni olmak üzere takipçi, yorum, abone, izleme gibi birçok hizmet satılmakta. Her hesabın ihtiyacı farklı olabiliyor. Bazı hesapların sadece beğeniye ihtiyacı olurken bazı hesapların sadece takipçiye ihtiyacı olabiliyor. Özellikle ticari bir hesaplarda beğeni sayısı oldukça önemlidir. Düşük beğeniye sahip gönderiler dikkate alınmadığı gibi sahte olarak da algılanmaktadır. İşletmeler takipçi sayılarını baz alarak ihtiyaçları kadar beğeni satın alabilir, gönderilere atılmasını sağlayabilir.

Bazı ajanslar kalitesiz beğeniler göndererek hesapları risk altına almaktadır. Özellikle bot hesaplar tarafından atılan beğeniler çok kısa sürede silinmekte.  Bu gibi durumlar beğeni alan hesapların da riske girmesine neden olmakta. Bu nedenle instagram beğeni almadan önce iyi araştırma yapmanızı öneririm. Bazen hesabınızı iyileştirmek için yaptığınız hamleler hesabınızın bütünü ile olumsuz etkilenmesine neden olur. Yazımız içerisinde yer alan bağlantıya tıklayarak beğeni ve takipçi alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı