Instapro İle Neler Yapabilirsiniz?

Instapro ile birbirinden özel izinler elde edebilirsiniz. Bu uygulama, adeta Instagram hilesi gibi çalışmaktadır. Sizlere bu uygulamanın tüm özelliklerinde bahsediyor olacağız.

Yorumları Çevirme

Bildiğiniz üzere normal Instagram uygulaması sadece post açıklamalarını çevirmektedir. Pro halinde ise yorumları da kendi dilinize çevirebilirsiniz. Böylelikle takip ettiğiniz yabancı hesapları anlamakta çok daha hızlı hareket edeceksiniz.

Hikayeleri Tam Ekranda Açma

Birtakım hikayeler, ekran limitine takılıyor olabilir. Pro kullanarak bu sorunun da üstesinden gelebilirsiniz. Cihazınızın ekran büyüklüğü kaç inç olursa olsun tam ekranda görünür hikayeler ve reels videoları izleyebilirsiniz.

Hikayeleri Kırpma

Hikayelerden, özellikle de video içerikli hikayelerden ekran görüntüsü alabilirsiniz. Yüksek hassasiyetli bir şekilde görselleri kırpabilir, videolardan kesitleri telefonunuza indirebilirisiniz.

Instapro Güvenilir Mi?

Her ne kadar olağanüstü imkanlar sağlıyor olsa da, 3. Taraf bir yazılımdır. Bu nedenle çeşitli güvenlik açıkları bulunmaktadır. Konu ile ilgili detaylı bir yazıyı linkten okuyabilir, uygulamanın tüm özelliklerini ve güvenlik açıklarını öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı