MAXROOM ALÜMİNYUM DÖKÜM RADYATÖRLER

Satışını yaptığımız Alüminyum döküm radyatörler, zarif hatları, patentli üretim kalitesi ve satış sonrası hizmeti ile büyük ilgi görüyor. Helyos, Plus ve NR1 modelleri bulunan  alüminyum döküm radyatör koleksiyonumuzun, yukarıda sayılan tercih sebepleri haricinde daha bir çok teknik avantajı bulunmaktadır.

Alüminyum, doğada bulunan ham elementlerden biridir. Bu sayede, bakır ve diğer ham elementler gibi paslanmaya son derece dirençli olup uzun yıllar paslanmaz. Alüminyum’un bir diğer özelliği ise, yumuşak ve kolay şekil verilebilir bir element olmasıdır. Bu sayede, saçtan imal panel radyatörlere nazaran çok daha kolay işlenebilmekte, şekil verilebilmektedir. Kolay işlenebilirliği sayesinde ise, farklı formlarda yeni yeni tasarımlara izin vermektedir.   

Maxroom Dekoratif Alüminyum Döküm Radyatör Modelleri

Helyos Alüminyum Döküm Radyatörler

Helyos alüminyum döküm radyatörler, klasik çizgideki radyatörlerin üretim aşamasında mükemmelleştirilerek, maksimum ısı verimi ve hem modern hem de klasik projelerde keyifle kullanılabilecek nihai çizgilerine ulaşmıştır. Kullanılan yüksek kalınlıktaki döküm alüminyum hammadde ile İtalyan estetiğini evlerinize, işyerlerinize getirmektedir.

İtalyan radyatör üreticisi Radiatori 2000’in patentli modeli olan Helyos, 95 mm. Dilim kalınlığı ve 80 mm dilim genişliği ile size konforlu sıcaklığı sağlarken, geniş bir ölçü ve renk alternatifi sunmaktadır.

 

 

Plus Alüminyum Döküm Radyatörler

Plus alüminyum döküm radyatörler, Helyos modelinin kardeşi sayılabilir. Helyos gibi klasik çizgideki radyatörlerin üretim aşamasında mükemmelleştirilerek, maksimum ısı verimi ve hem modern hem de klasik projelerde keyifle kullanılabilecek nihai çizgilerine ulaşması sağlanmıştır. Kullanılan yüksek kalınlıktaki döküm alüminyum hammadde ile İtalyan estetiğini evlerinize, işyerlerinize getirmektedir.

İtalyan radyatör üreticisi Radiatori 2000’in patentli modeli olan Plus, 95 mm. Dilim kalınlığı ve 80 mm dilim genişliği ile size konforlu sıcaklığı sağlarken, geniş bir ölçü ve renk alternatifi sunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maxroom Alüminyum Döküm Radyatörler ile ilgili bizlere 0850 225 05 09 numaralı ofis numaramızdan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp ve cep numaramızdan her zaman ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni