Stargate Atlantis 4. Sezon 4. Bölüm İncelemesi

Paranıza dört bölüm içeren Stargate Atlantis’in dördüncü sezon DVD koleksiyonunun bu son cildi , tahmin ettiğiniz gibi Atlantis’in Karantina altına alındığı ‘Karantina’ ile başlıyor. Elbette, Atlantis’teki pek çok şey gibi, bir şeyler ters gidiyor. Kasıtlı değildi; ve bildiğimiz kadarıyla virüs bile yok! Hayır, bu Atlantis ekibinin savaşabileceği bir şey değil; bu bir anlaşma bölümü.

Herkes en az takılmak isteyeceği kişiye takılıp kalmıştır. En azından, ilk başta böyle düşünüyorlar. Bu bölüm sadece sezonun en iyilerinden biri değil, aynı zamanda muhtemelen dört yıl önce başladığından beri Atlantis’in en iyilerinden biri. Sadece gerilimi yüksek tutmakla kalmaz, aynı zamanda karakterlerin bağ kurmasını ve tartışmaları veya korkuları ortadan kaldırmasını sağlar. Bu bölümde yer alan herkese yüksek puan verilir!

Ardından, ‘Harmony’ bölümümüz var. Rodney ve Sheppard bir ticaret görevine çıkarlar ve Genii ortaya çıktığında genç bir prensesi hac yolculuğuna çıkarmaları istenir. Hepsi bu kadar. Kabaca, bu bölüm şakalaşmayla ilgili ve her sahnede şakalaşmayı başaramazsanız, bölüm başarısız oluyor. Ne yazık ki, olan bu. Tabii ki, Rodney olduğu için, birkaç iyi şaka her zaman garanti edilir, ama ne yazık ki hepsi iyi değil. Çocuğun Sheppard’ı ondan daha çok sevmesini kıskanması, bu senaryoya daha çok satır ve daha az olay örgüsü vermenin çocukça bir yolu. ‘Karantina’dan devam etmek, aklımda ilk beşte olduğu için her zaman zor olacaktı, ama bu o kadar kötü ki, tam tersi bir yelpazeye giriyor: son beş.

Tabii ki, aynı mantıkla, ‘Harmony’ o kadar kötüydü ki, onu takip eden herhangi bir bölümü, yalnızca karşılaştırmayla bile harika gösterecekti. Doğru değil. ‘Outcast’, dördüncü sezondaki ikinci Dünya bölümü, hala gereksiz bulduğum bir konsept ve Sheppard’ın babası öldükten sonra geçiyor. Bir çoğalıcıyla ilgilenmesi için çağrıldığında, onu kovalarken kendi sorunlarıyla da uğraşmak zorundadır. Bu bölümün kopyalayıcılarla veya uzaktan bilimkurgu gibi herhangi bir şeyle hiçbir ilgisi olmayabilirdi ve sadece cenazeye ve şu anda nerede olduğunu soran ailesiyle nasıl başa çıktığına odaklandı. Bu iyi bir bölüm olurdu, ama bunun yerine, bu bölüm tamamen raydan çıktığı için bize kötü bir kart verildi. Mutlaka kötü değil, ama kesinlikle en iyilerinden biri değil.

Görünüşe göre Atlantis kötü bir yola giriyor ve artık durmasının hiçbir yolu yok, ha? Bunu düşünüyor olsaydın, ölmüş olurdun. yanılıyordun. Tabii ki çevirebilirler, yaptıkları bu! Bu diskteki ‘Trio’ adlı dördüncü bölüm tamamen Rodney, Carter ve Firefly’dan Jewel Staite tarafından zekice canlandırılan 4. sezonun yeni Doktoru Keller hakkındadır.şöhret. Üçlü, sık sık depremlerle sallanan bir gezegene giderek, orada yaşayanları en iyi hareket tarzının yerini değiştirmek olduğuna ikna etmeye çalışır. Asla başaramazlar, çünkü bir deprem onları yeraltındaki bir maden odasına ateş etmeye gönderir. Depremlerin sebebini öğrenmekle kalmayıp onlara da kurban olurlar, sanki odadan çıkamazlarmış gibi bir uçuruma düşecek ve onları kıyamete gönderecektir. Umduğunuz tüm bağları ve bazı parlak yazıları da sıraya koyun, onlar her şey armut şeklini almadan önce çıkmaya çalışırlar. Bu, Atlantis’in en iyi bölümlerinden biri olarak “Karantina” ile buluşuyor ; bu kadar iyi.

Ekstralar, bazı Atlantis’lerden çok daha cömertGördüğüm diskler, farklı bölümlerde şovun belirli öğelerinin üretimi hakkında çok daha fazla fikir veren üç tanıtıma sahip oldukları için. Özellikle ‘Trio’ hakkında konuştukları yerde, küçük, kontrollü bir bölüm olduğu için nasıl para kazandıracağını düşündüklerini anlatıyorlar. Öyle değil, aslında tüm sezonun en pahalı bölümüydü! Harika bir bölüm için harika bir özellik; kimin aklına gelirdi? Tabii ki, diskin geri kalanı yazar ve yönetmenlerin Yorumları ve güzel bir fotoğraf galerisi ile dolu. Ne diyorsun? Yorum yapan aktörler! Evet, bu doğru, Amanda Tapping, David Hewlett ve Jewel Staite’in hepsi yorumlara geldiğinden, son diskle ilgili en sinir bozucu şeylerden biri burada düzeltildi. Harika.

Ne yazık ki, bu DVD kesinlikle inanılmaz ekmekli bir sandviç yemek gibidir, ancak ortadaki dolgu en iyi dönemini biraz geçmiştir. Yenilebilir, ancak inanılmaz değil ve onu hatırlayacağınız en iyi şey, ekmeğin iyiliği. Bununla nereye gidiyorum? Hiçbir yerde, sadece gerçekten açım. Yine de iyi disk.

https://diziizle.blog/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı