Konak’ta Zabıta Haftası kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196’ncı yıldönümünde zabıta personeliyle buluşan Başkan Batur, tüm teşkilatın Zabıta Haftası’nı kutladı. Batur, “Konak Belediyesi, geçmişten bu yana, tüm birimleriyle güçlü bir kurumsal yapıya sahip. Zabıta Teşkilatımız da Konak halkına en iyi hizmeti üretmeye çalışıyor. Zabıtamızın bu çalışmalarının aynı olgunluk, aynı dayanışma ruhuyla sürmesi en büyük temennimiz” dedi.

 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196’ncı yıldönümünde Konak Belediyesi zabıta personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Zabıta Haftası nedeniyle Toros Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Başkan Batur’un yanı sıra Konak Belediye Başkan Yardımcısı Celil Durdu, Zabıta Müdürü Bahtiyar Martin, bir önceki Zabıta Müdürü ve Ruhsat Denetim Müdürü Tayyar Fırat, Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ömer Eşki, Zabıta komiser, amir ve personeli katıldı.  Yaptığı konuşmada Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Batur, Konak Belediyesi’nin zabıta teşkilatına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

 

Batur: Zabıta Teşkilatımız Konak halkına en iyi hizmeti üretmeye çalışıyor

 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zabıta Teşkilatı’nın özellikle halkla ve esnafla ilişkilerde çok büyük önemi olduğunu dile getirdiği konuşmasında Konak Belediyesi’nin güçlü bir kurumsal yapısı olduğuna dikkat çekti. Batur, “Zabıta Teşkilatı belediyelerin en önemli kurumlarından bir tanesi. Özellikle belediye işlerinin yürütülmesi, vatandaşla ilişkilerin sağlanması ve esnafla olan ilişkilerin en iyi düzeyde kurulmasında en önde yer alıyorlar.  Konak Belediyesi geçmişten bu yana, tüm birimleriyle güçlü bir kurumsal yapıya sahip. Zabıta Teşkilatımız da Konak halkına en iyi hizmeti üretmeye çalışıyor” dedi.

 

Kanun dışı hiçbir işe ödün yok

 

Başkan Batur, “Vatandaş her zaman haklıdır” prensibiyle çalıştıklarını ancak kanun dışı hiçbir işe ödün vermeyeceklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konak, seyyarın en fazla olduğu, ruhsat talebinin en çok olduğu ilçelerden. Bu konuda bizim yol göstericimiz önümüzdeki yönetmelik ve kanunlar. Zabıta Teşkilatımızın müdür ve amirleriyle uyum içerisinde, gayet iyi çalıştığını izliyoruz. Vatandaş haklıdır, prensibiyle belediyecilik yapıyoruz. Vatandaşa hizmet üretirken, yönetmeliklere uygun davrandığımızı, yönetmelik dışı kanun dışı işlere de ödün vermeyeceğimizi anlatıyoruz. Çalışmalarımızın aynı olgunluk, aynı dayanışma ruhuyla sürmesi en büyük temennimiz.”

 

Konak’ın her noktasında 7/24 hizmet

 

Konak Belediyesi Zabıta Teşkilatı adına konuşan Zabıta Müdürü Bahtiyar Martin de Başkan Batur’a teşekkürlerini ilettiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

 

“Konak Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak her geçen gün hizmet kalitesini artıran, personel yapısını dinamik tutan, 7 gün 24 saat çalışma düzenine göre Konak İlçemizin en ücra noktasından en yoğun bölgesine kadar her yerde çalışan bir hizmet sergiliyoruz. Hedefimiz, halkımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşaması için insan odaklı yaklaşımla, Konak halkının memnuniyetini en üst seviyede tutarak hizmet kalitesini artırmaktır. Sayın Başkanım Abdül Batur’a şahsım ve mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Tüm Zabıta Teşkilatı’nın 196’ncı yılı kutlu olsun.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni