Alexandra Savior kendine özgü saykedelik melodileriyle Garanti BBVA sponsorluğunda 17 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Efsane dizi ‘True Detective’ müziğiyle adından sıkça söz ettiren, genç yaşına rağmen müzik kariyerine 2 albüm, 3 tekli sığdıran, Arctic Monkeys’in vokalisti Alex Turner ile yaptığı iş birliğiyle dikkatleri üzerine çeken şarkıcı ve söz yazarı Alexandra Savior, Garanti BBVA Güz Konserleri kapsamında 17 Eylül akşamı Zorlu PSM’de sahne alacak.

 

Otis Redding, Jack White, Amy Winehouse ve Etta James gibi sanatçılardan ilham alarak kariyerine adım atan, ünlü diziler True Detective ve Truth Be Told’da çalınan şarkıylarıyla daha geniş çapta hayran kitlesine ulaşan Amerikalı sanatçı Alexandra Savior, 17 Eylül akşamı Zorlu PSM sahnesinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 2012 yılında Angus Stone’un “Big Jet Plane” şarkısına yaptığı cover’la 2013’te de Columbia Records bünyesine dahil olan Savior’ın müziği Arctic Monkeys’in vokalisti Alex Turner’ın dokunuşlarıyla müzikal anlamda olgunlaştı ve gelişti. Savior, 2017 yılında yayınladığı “Belladonna of Sadness” albümünden sonra 2019’da “The Archer”ı yayınladı. 10 derinlikli şarkıdan oluşan “The Archer” müzik oteriteleri tarafından sakin bir liman arayanlara ilaç olarak tanımlanan Savior’un albümünü 2020 yılında yayınladığı iki tekliyle “But You” ve “We’re Just Making It Worse” ile dinleyenlerinin kalbine dokunmaya devam etti. 

 

Amerikalı şarkıcı – söz yazarı Alexandra Savior “desert rock” olarak da tanımlanan atmosferik ve saykedelik melodileriyle 17 Eylül 2022 akşamı Garanti BBVA sponsorluğunda Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak!

 

Garanti BBVA’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek Alexandra Savior konserinin biletleri passo.com.tr’de satışta.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni