Anneler Günü'nde Özel Hediye Arayanlara En Güzel Alternatifler Canon'da

Sevginin, şefkatin, fedakârlık ve iyiliğin adı olan anneler, dokunduğu her detaya ışığını katıyor. Anneler Günü’nde annesine ‘iyi ki varsın’ demek isteyen ve bunu özel bir hediyeyle taçlandırmak isteyenleri Canon, fotoğraf makinesinden baskıya her ihtiyaca çözüm sunan ürünleriyle yalnız bırakmıyor. 

Anneler için çocukları ve aileleriyle yaşadığı her an, her anı çok özel, çok güzel. Bazen ailece gidilen bir tatilden, çocuğunun ilk emekleme anlarına ya da güzel bir doğum günü kutlamasına kadar her değerli anı fotoğraf ve video ile ölümsüzleştirmek isteyen annelerin en büyük yardımcısı Canon’dan PowerShot G7X Mark III… Her yere kolaylıkla götürebilecek kompakt bir tasarıma sahip PowerShot G7X Mark III; üstün 4K video kalitesi ve 20,1 megapiksel fotoğraf kalitesi ile kolay kullanımı ve mükemmel görüntü çıktılarıyla annelerin vazgeçilmezi olabilir. Özellikle bebeklerinin her anını kaydetmek isteyen annelerin kendi vlog serilerini oluşturmasına da yardımcı olacak bu ürün, yüksek hızda uçup giden anları yakalamayı mümkün kılıyor. 

PowerShot G7X Mark III; panorama, portre, selfie gibi çeşitli çekim modları ile sınırsız çekim alanında uçsuz bucaksız bir yaratıcılık sağlıyor. Yemek fotoğrafçılığından doğa fotoğrafçılığına; günlük vloglardan özel gün videolarına her anı ölümsüzleştiriyor. 

Günümüzde fotoğraflarımızın neredeyse hepsi dijital ortamlarda bulunsa da basılı bir fotoğrafa bakmanın hissi bambaşka oluyor. Fotoğrafların 100 yıla kadar aynı canlılıkla korunmasını sağlayan Canon SELPHY ailesinden CP1500 ve Square QX10 bizi o ana geri götürüyor. SELPHY CP1500, sahip olduğu 6,7 milyon renkle canlı, fotoğraf stüdyosu kalitesinde fotoğraflar elde ederek annelerin gözünden dünyayı görebilmemize olanak sağlıyor. Yalnızca 41 saniyede baskı alabilen ürün, her dakikası değerli olan annelerin en büyük kurtarıcısı oluyor. Beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği, pratik ve kompakt yapısıyla her zevke hitap ediyor. Üstelik en sevilen fotoğrafların SELPHY Photo Layout uygulaması ile baskısını almakla kalmayıp damga, filtre, kenarlık, metin ve kaplama gibi özelleştiren dokunuşlar yapılarak annelere hikayeleri özelleştirmenin keyfini çıkarmak kalıyor. 

Annelerimizin eşsiz ilham ve yaratıcılıklarından aldığı güçle harikalar yaratması için ise PIXMA G3470’den daha iyi bir hediye seçeneği düşünülemez. Göz alıcı kırmızı rengi ve saflığı temsil eden beyaz rengiyle çeşitli yemek tariflerinden, evde doküman hatta çocuğunun okul ödevi ihtiyaçlarına ya da beğenilen bir fotoğrafa aklınıza gelebilecek her konuda baskı alarak evinize yepyeni bir renk ve işlevsellik katıyor. 

8.100 adede kadar baskı sunan yeniden doldurulabilir mürekkep şişesi, 1.3 inç LCD paneliyle kolay kullanımı, yüksek baskı hızı gibi özellikleriyle evin yeni favorisi olmaya aday oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni