Çocuk şenliği tamam; Sırada çocuk korosu var

Bayraklı Belediyesinin mahallelerde düzenlediği Çocuk Şarkıları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Hep bir ağızdan şarkıların söylendiği, dansların edildiği etkinliklere yaklaşık 2 bin çocuk katıldı. 204 çocuk ise Bayraklı Çocuk Korosu için başvuruda bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizi daha çok mutlu ediyor. Şimdi sıra çocuk koromuzun çalışmalarında. Konserlerini merakla bekliyoruz” dedi.

 

2 BİN ÇOCUK KATILDI

Bayraklı Çocuk Korosu’nu kurmak için hazırlıklarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, Çocuk Şarkıları Şenliği ile 6 mahallede konserler düzenleyerek, başvuruları topladı. Yaklaşık 2 bin çocuğun katıldığı şenlik kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklar şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı. Müziğe ve enstrümanlara ilgi duyan çocukların da belirlendiği konserlerde Çocuk Korosu için 204 çocuğun kayıt başvuruları alındı. Çocuklara limonata ve pamuk şeker de ikram edildi. Kış dönemi koro için bir araya gelecek çocuklar, çalışmalara başlayacak ve ilerleyen süreçte düzenlenecek etkinlikte seyirci karşısına çıkacak.  

 

SIRA ‘BAYRAKLI ÇOCUK KOROSU’NDA

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “İzmir’in kalbi Bayraklı’da çocuklarımızın kültürle, sanatla iç içe büyümesini istiyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Çocuk Şarkıları Şenliğimize katılarak eğlenen ve koroya katılmak isteyen çocuklarımıza da şimdiden başarılar diliyor ve çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz. İzmir’in kalbi Bayraklı’yı çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte büyütüyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni