Gümüldür Amfi Tiyatroda 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliği düzenlendi

Menderes Belediyesi tarafından 1 Eylül Perşembe günü Gümüldür amfi tiyatroda düzenlenen “1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ” kapsamında anma töreni etkinliği gerçekleştirildi.

 

Menderes Belediyesi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor,

30 Ağustosta 100. Yıla yakışır görkemli iki konsere imza atan Menderes Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış günü kapsamında da bir dizi etkinlikler düzenledi.

 

Katılım oldukça yoğundu,

Gümüldür Amfi tiyatroda düzenlenen 1 Eylül Barış Günü anma etkinliğine Gümüldür halkı ve Menderesliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Orhan Aydın sunumuyla,  Dünya Barış günü etkinliğine;

 Ataol Behramoğlu, Levent Üzümcü, Emin İgüs, Gülcan Altan, Muammer Ketencoğlu, Dengin Ceyhan, Murat Güner ve Haluk Çetin gibi alanlarında duayen sanatçılar şiir dinletisi, barış şarkıları, görkemli sahne gösterileri misafirler ile buluştu.

Gülcan Altan’ın muhteşem sesi ve sahne performansı ile söylediği barış şarkılarının katılımcılardan tam not aldığı gecede gelen konuklar eşliğinde hep bir ağızdan okundu. Katılan tüm sanatçılar kişisel performansları ile muhteşem bir geceye imza attı

 

Barış insani bir haktır ve herkes içindir;

Bu anlamlı etkinlikte konuşma yapan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “bu anlamlı gün bizlere bir kez daha hatırlattı ki barışın iyileştirme gücüne hepimizin ihtiyacı var, barış hakkı bir insanlık hakkıdır ve din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin herkes için şarttır” dedi. Ardından Katılımcılara ve sanatçılara teşekkürlerini iletti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni