Küresel Isınma ve İklim Krizini En İyi Yansıtan Kareler Belirlendi

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onayıyla, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) tarafından düzenlenen, “Küresel Isınma – İklim Krizi” konulu 7.Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

 

Gölcük Belediyesi düzenlediği ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları ile dünyanın bir çok ülkesinden sanatçıları bir araya getirmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onayıyla, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) tarafından düzenlenen, “Küresel Isınma – İklim Krizi” konulu 7.Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler belirlendi.

 

22 FARKLI ÜLKEDEN 521 KİŞİ KATILDI

Bu yıl yarışmaya büyük bir ilgi olurken, 22 farklı ülkeden; 521 kişi, 1784 fotoğrafla katıldı. 7.si düzenlenen Küresel Isınma-İklim Krizi konulu Uluslararası Fotoğraf yarışmasında; altın madalyayı Şebnem Coşkun, gümüş madalyayı Bangladeşli Mithail Afrige Chowdhury, bronz madalyayı ise Kadir Tezel adlı fotoğraf sanatçısı kazandı.

 

1784 FOTOĞRAF ARASINDAN EN İYİ KARELER SEÇİLDİ

Yarışmada mansiyon ödüllerini; Mehrdad Vahed Yousefabad, Mahmut Serdar Alakuş, Mahmut Serdar Alakuş, Mithail Afrige Chowdhury, Cengizhan Türkoğlu, Prakash Kandakoor kazanırken, 50 fotoğraf da sergilemeye değer bulundu.

 

BAŞKAN SEZER SANATÇILARI TEBRİK ETTİ

Uluslararası bir fotoğraf yarışmasını daha tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’ün adının uluslararası etkinliklerde, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle duyurulması adına çok önemli bulduğum bu uluslararası yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçılarını tebrik ediyor, katılan tüm fotoğraf sanatçılarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemizin adını, uluslararası ve ulusal, kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle duyurulması için çalışmaya aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni