MediaMarkt mağazasında sürpriz rap performansı

Mağazalarında tüketicilere çeşitli deneyim alanları sunan MediaMarkt, yıl boyunca beklenen Şahane Cuma indirimlerini ünlü oyuncu Pelin Karahan ve ünlü şef Danilo Zanna’nın ev sahipliğinde, Ceza’nın sürpriz performansıyla başlattı. 

 

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yıl boyunca beklenen Şahane Cuma kampanyasını ünlü oyuncu Pelin Karahan ve ünlü şef Danilo Zanna’nın ev sahipliğinde, Ceza’nın sürpriz mini performansıyla başlattı. Ünlü sanatçı mağazada sergilediği mini performansta hem klasikleşen şarkılarını seslendirdi hem de dinleyicileriyle fotoğraf çektirdi. Ceza, daha önce de markanın “MediaMarkt’la Tam Zamanı” şarkısını seslendirmişti.

 

Birçok ünlünün katıldığı etkinliğe ev sahipliği yapan Pelin Karahan ve Danilo Zanna da MediaMarkt’ın gelenekselleşen branda yırtma aktivitesini gerçekleştirdi.

 

Kahve tadımından oyun alanlarına MediaMarkt’tan deneyim mağazaları

Ülke genelindeki mağazalarını birer “deneyim mağazası” olarak konumlandıran MediaMarkt, tüketicilere marka veya model fark etmeksizin birçok ürünü deneyimleme fırsatı sunuyor. Buna ek olarak tüketiciler, mağazalardaki MediaMarkt Barista alanlarında kahve tadımlayabiliyor, oyun alanlarında ise merak ettikleri oyunları deneme fırsatı yakalıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni