Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği afiş yarışmasının başvuru tarihi uzatıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi yoğun talep üzerine Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği afiş yarışmasının başvuru tarihini 13 Ocak 2023 tarihine kadar uzattı. 
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplumsal cinsiyet eşitliği temasıyla düzenlediği uluslararası afiş yarışmasının başvuru tarihi yoğun talep nedeniyle 13 Ocak 2023 tarihine kadar uzatıldı. Yarışmaya tüm dünyadan 18 yaşını doldurmuş tüm amatör ve profesyonel tasarımcılar en fazla beş afiş ile katılabilecek. Tasarımcılar afişlerini www.izbdesign.com adresine göndererek başvuru yapabilecek. Yarışmanın sonuçları ise 30 Ocak 2023’te açıklanacak. 
 
 
Ödül almamış olması gerekiyor
 
Ödüllendirilecek eserleri seçici kurulun belirleyecek. Derece alan ve alamayan eserlerden seçilecek çalışmalar halka açık olarak sergilenecek. Yarışmanın birincisine on beş bin, ikincisine on bin, üçüncüsüne ise 8 bin, üç mansiyon ödülüne 5’er bin lira verilecek. Tasarımcılar daha önce yayınlanmış afişleriyle yarışmaya katılabilecek ancak eserlerin hiçbir ulusal ve uluslararası yarışmada ödül almamış olması gerekiyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni