Watchguard'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Gelir Direktörü Hojin Kim Oldu

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies’in yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Gelir Direktörü HoJin Kim oldu. BT kanal organizasyonlarını yönetme ve büyütme konusunda 25 yılı aşkın deneyime sahip olan HoJin, şirketin dünya çapındaki satış organizasyonunu yönetecek ve gelir artışını sağlamaktan sorumlu olacak. 

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, HoJin Kim’in şirketin yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Gelir Direktörü olduğunu duyurdu. HoJin Kim bu görevde WatchGuard’ın dünya çapındaki satış organizasyonunu yönetirken, gelir artışını sağlamaktan, küresel satış organizasyonunu ölçeklendirmekten ve genişletmekten sorumlu olacak. HoJin Kim, aynı zamanda, WatchGuard’ın Bütünleşik Güvenlik Platformu çerçevesinin MSP topluluklarında benimsenmesini sağlama görevini de üstlenecek. Daha önce Channel Company CRO’su olarak görev yapan HoJin Kim, BT kanal organizasyonlarını yönetme ve büyütme konusunda 25 yılı aşkın deneyime sahip. 

“HoJin Kim Liderlik Ekibimiz İçin Mükemmel Bir Oyuncu”

“HoJin Kim’in MSP topluluğu için güvenlik platformu sağlayıcısı olmak şeklindeki şirket vizyonumuzu hızlandırmaya yönelik katkılarını görmek için sabırsızlanıyorum.” diyen WatchGuard Technologies CEO’su Prakash Panjwani, “HoJin Kim’in kanal endüstrisinin tüm yönlerindeki derin deneyimi, güvenlik piyasası hakkındaki bilgisiyle birleşiyor. MSP ekosistemimizi genişletmeye ve Bütünleşik Güvenlik Platformu çerçevemizin benimsenmesini sağlamaya odaklandığımız bir sonraki büyüme aşamamıza girerken bu durum HoJin Kim’i WatchGuard için daha önemli hale getiriyor. HoJin Kim, liderlik ekibimiz için mükemmel bir oyuncu ” dedi.

 

Sean Price’a, WatchGuard’daki yedi yıllık mükemmel hizmeti için teşekkür eden Prakash Panjwani, “WatchGuard için olağanüstü bir büyüme ve MSP topluluğumuzla güçlü ilişkiler kurma yolculuğunda harika zaman geçirdik. Bu geçiş sürecinde birlikte yakın bir şekilde çalıştık. Sean Pirce’a kişisel ve profesyonel olarak bundan sonraki süreç için en iyisini diliyorum.” açıklamasında bulundu.

“Bu Toplulukla Birlikte Çalışma Fırsatına Sahip Olmaktan Onur Duyuyorum”

WatchGuard’a katılmadan önce The Channel Company, SonicWall, Samsung, Hewlett Packard Enterprise, Juniper Networks ve IBM gibi küresel şirketlerde görev alan HoJin Kim, “WatchGuard’a katıldığım için çok heyecanlıyım. Kariyerimi kanalın her alanında çalışarak geçirdim ve WatchGuard’ın Bütünleşik Güvenlik Platformu yaklaşımıyla MSP’yi etkinleştirmeye odaklanması, sektörün siber güvenlik ortamında başarılı olmak için tam da ihtiyaç duyduğu şey,” açıklamasında bulundu. WatchGuard Technologies’in yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Gelir Direktörü HoJin Kim, “Şirketin faaliyette olduğu 25 yılı aşkın süre boyunca WatchGuard, güven, dinleme ve yenilik yoluyla başarıya ulaşan takdire şayan bir iş ortağı topluluğu oluşturdu. Bu başarıyı uzun yıllar boyunca sürdürmek için bu toplulukla birlikte çalışma fırsatına sahip olmaktan onur duyuyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni