Alternatif Bank VOV Hesap'ta Bitmeyen Hoş Geldin Faizi

Alternatif Bank’ta birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirmek isteyen müşteriler VOV Hesap’la kazanmaya devam ediyor. Dijital bankacılık alanında yaptığı yatırımlar ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle aktif dijital müşteri sayısını son bir yılda yaklaşık %50 oranında arttıran Alternatif Bank, yenilikçi VOV Hesap ürünüyle de müşterilerine sunduğu avantajları katlıyor. VOV Hesap müşterileri, harcarken nakit iadesinin yanında biriktirirken de cazip gecelik faiz oranlarından yararlanıyor. VOV Hesaplılar şimdi de, 11 farklı ürünün sunduğu avantajla “Bitmeyen Hoş Geldin Faizi”nden faydalanıyor. 

VOV Hesap müşterileri, otomatik ödeme talimatı, Kredili Mevduat Hesabı (Ekstra Hesap), ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, BES, hayat sigortası, elementer sigorta, yatırım fonu, kredi kartı veya debit kart gibi ürünlerden kendilerine uygun olan herhangi 5 tanesini tercih ettiklerinde, “Hoş Geldin” dönemi sonrasında da avantajlı faiz oranından yararlanmaya ve sürekli kazanmaya devam ediyor. Müşteriler ayrıca Alternatif Mobil ile VOV Ek Faiz Dünyası menüsünden, kullandıkları ürünleri, mevcut kazanımlarını ve ek ürün kullanımına bağlı olarak ilave faiz getirisi detaylarını görebiliyor ve rahatlıkla takip edebiliyor. Ürün tablosu ile tüm bu detaylar görülürken, VOV ürünü olmayan müşteriler ise bu menüye geldiklerinde “hesap aç” butonu ile kolayca hesap oluşturabiliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Bireysel bankacılık dijital bankacılıktır bakış açımızla kurduğumuz ‘Dijital Deneyim’ ekibimizin liderliğinde dijital fonksiyonlarımızı çoğaltarak zahmetsiz ve müşteri odaklı deneyim anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. VOV ürünümüzün çapraz ürünlerle ek faiz kazandırması ise bu yaklaşımımıza güzel bir örnek oluşturuyor. VOV Hesap, müşteri iç görülerinin detaylı analizi sonucunda çözümler sunduğumuz ürünümüz olarak öne çıkıyor. Geldiğimiz noktada, sadece bir mevduat ürünü olmanın ötesine geçerek müşterilerimizle bir kazan-kazan ilişkisine evirilen VOV Hesap, kullanıcılarımızın birçok ihtiyacına aynı anda yanıt verebiliyor. Alternatif Bank olarak dijital dönüşüm sürecimiz kapsamında, teknolojik ve altyapısal geliştirmelerimizi her geçen gün güçlendirmeyi ana odağımız haline getirdik. Bu yaklaşımla dijital kanallarımızda sunduğumuz ürün ve hizmet ağımızı genişletmeye ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üreterek hayatlarına ve birikimlerine değer katmaya devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 2022’de önceki yıla göre dijital aktif müşteri sayımızı %50 artırdık. 2022 yılı sonu itibarıyla yeni kazandığımız müşterilerimizin %70’i dijital kanallarımızla Bankamız müşterisi olurken, geride bıraktığımız Mart ayı için bu oran %77’ye ulaştı. Önümüzdeki dönemde bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli çözümler sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni