Bahçıvan Grup İnşaat'tan dev yatırımlara devam

Torbalı başta olmak üzere İzmir’in birçok ilçesinde yatırımlar yapan, Torbalı’da birçok sektörde kalitede öncü olan Bahçıvan Grup, yeni projelerle yoluna devam ediyor. 

Torbalı’da konut çıtasını zirveye çıkaran, ilçede ilk akıllı evleri yapan, teknolojiyi kaliteli işçilik ile birleştiren Bahçıvan Grup, villa projeleri ile de ses getiriyor.

Torbalı’da ilk akıllı ev sistemlerini kurduklarını, bu yönde öncü olarak diğer inşaat firmalarına da örnek olduklarını ifade eden Utku Can Bahçıvan, kalite ve işçilikten taviz vermeden devam edeceklerini vurguladı. 

Yönetim Kurulu Üyesi Utku Can Bahçıvan, projeleri hakkında bilgi verdi. Bahçıvan, “Yıllardır inşaat sektöründe güvenilir işlere imza attık. Grup şirketlerimizde her zaman ön plana güven ve kaliteyi aldık. İşimizi severek yapıyoruz. Sağlam yapılar inşa etmeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu. 

Buca’da 90, Torbalı’da 80 daireyi kiraya vererek sektöre yeni bir soluk getiren firma, kiralamalar dışında satışa yönelik projeler de yapıyor. Çeşme ve Foça’da villa projelerine devam eden Bahçıvan Grup, güvenli ve şık tasarımlı binalar üretiyor ve yaşam alanları oluşturuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni