Başarılı iş insanı Mehmet Sar, Türk mobilyasını Avrupa'yla buluşturdu

Almanya Köln’deki ilk mobilya mağazasını açan  Avrupa’nın tanınmış başarılı iş insanı Mehmet Sar’ın amacı Türk mobilyasını Avrupa’ya yaymak. 

Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en iyi mobilya markalarından biri olan Bellona’nın Köln şubesi hizmete açıldı. Seçkin konukların katıldığı açılışa ev sahipliği yapan Bellona Köln Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sar bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi ve hedeflerini anlattı. 

Başarılı iş insanı Mehmet Sar, yatırımlarının ve çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söylerken, “Kısa zamanda ikinci ve üçüncü mağazalarımızı açmayı hedefliyoruz. Potansiyelimize güveniyoruz ve Avrupa pazarında geniş bir ağa sahip olacağımızdan eminiz” dedi. NRW eyaletine  mobilya mağazaları ile farklı bir soluk kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen Mehmet Sar, “Bellona ekibi ile  müşterilerimize profesyonel, güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmetin yanı sıra geniş bir ürün yelpazesi sunmanın keyfini de yaşıyoruz. Türk mobilyasının kalitesini öncelikle Almanya’ya sonra da tüm Avrupa’ya tanıtmayı da amaç edindik. Bunun için yaptığımız tüm saha çalışmalarına güveniyoruz.” Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni