HepsiJET, Turkish Cargo iş birliği ile uzakları yakın ediyor

Hepsiburada’nın kargo taşımacılığı alanındaki stratejik yatırımlarından HepsiJET, Türk Hava Yolları’nın hava kargosu markası Turkish Cargo iş birliğiyle anlaşmalı firmaların gönderilerini Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 25 şehir ve çevresine sadece bir günde teslim ediyor.

Hepsiburada’nın üstün hizmet anlayışıyla teknolojiyi buluşturduğu ve taşımacılık sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran stratejik yatırımı HepsiJET, ülkemizin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’nın hava kargo markası Turkish Cargo ile güçlerini birleştirdi.

HepsiJET, online alışverişte hızlı ve güvenli teslimatın en önemli müşteri beklentileri arasında yer almasından yola çıkarak, kargo sektöründe ‘uzun hat’ olarak tanımlanan özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki müşterilerine bu hizmeti sunabilmek için, Avrupa’nın en başarılı hava kargo taşıyıcısı seçilen Turkish Cargo ile iş birliği yapıyor.

HepsiJET, hızına hız katan Turkish Cargo iş birliğiyle, anlaşmalı olduğu firmalar için Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 25 şehir ve çevresine normalde üç gün taahhütlü Hepsiburada siparişlerini sadece bir günde teslim ediyor.

Turkish Cargo aracılığıyla, 2022 yılında yaklaşık 200 bin ‘hava yoluyla taşınmaya elverişli ve hızlı teslimat gerektiren’ paketi Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 25 şehre ulaştıran HepsiJET, bu rakamı daha da çok artırarak Türkiye’nin coğrafi olarak uzak bölgelerindeki tüm müşterilerine en hızlı ve kaliteli hizmeti verebilmek hedefiyle kapasite artırma çalışmalarına devam ediyor.

Mehmethan Yallagöz: Sunduğumuz inovatif uygulamalarla alışveriş deneyiminde fark yaratıyoruz

HepsiJET’in Turkish Cargo ile iş birliğine dair görüşlerini paylaşan Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Mehmethan Yallagöz, “Türkiye’nin 81 ilinde, teslimattan iadeye tüm süreçler için sunduğumuz inovatif uygulamalarla hem müşterilerimiz hem de iş ortaklarımız için alışveriş deneyiminde fark yaratıyoruz. Bir güven markası olarak müşterilerimize her geçen gün daha ileri bir alışveriş deneyimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Turkish Cargo ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli iş birliği sayesinde, sipariş teslimatlarında uzaklar yakına, günler saatlere dönüyor. 2023 yılında bu iş birliğimizin kapsamını genişletmeyi, anlaşmalı firma sayısını da artırarak daha fazla ilimize ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Türk Hava Yolları Kargo Satış Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya; “HepsiJET ile olan bu kıymetli iş birliğimizden mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bayrak taşıyıcı hava kargo markası olarak geniş uçuş ağımız ve birinci sınıf hizmetimizle HepsiJET’in büyümesini desteklemeye devam edeceğiz. İç hatlarda havalimanından kapıya teslimle dijital çağı benimseyen milyonlarca tüketiciye çok daha hızlı, kesintisiz ve kolay alışveriş yapma imkânı sunacağız. İş birliğimizin aynı zamanda Turkish Cargo’nun e-ticaret taşımacılığını daha da ileriye taşımasını umuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni