Hırdavat endüstrisinin devleri İstanbul'da buluşuyor!

Avrasya Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuarda 200’ün üzerinde firmanın stant açması bekleniyor. Türkiye hırdavat endüstrisi, 14.550 firma, 880.000 çalışan ve 11,8 milyar dolar seviyelerinde ihracat kapasitesiyle ülke ekonomisine çok önemli katkı sunuyor.

Avrasya Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı Fastener Expo Eurasia, Tube & Steel ve Wire Tech Fuarları ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. 

Birbirini tamamlayan bu kilit sektörlerin temsilci firmaları, küresel çapta ticaret için bir Tüyap çatısı altında araya gelecek. Fuarları, 120 ülkeden, 6.000’in üzerinde yabancı toplamda 30.000’den fazla ziyaretçinin takip etmesi bekleniyor.

Avrasya Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, RX Tüyap ve Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) iş birliğiyle 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Büyükçekmece, İstanbul’daki  Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde hırdavat endüstrisinin tüm bileşenlerini bir araya getiriyor.  

200’ün üzerinde firmanın stant açması beklenen fuarda; bağlantı elemanları, el aletleri, elektrikli el aletleri, mobilya aksesuarları ve aksamları, aşındırıcı kesici delici malzeme ve aletler, kilitler, kaynak makine ve kaynak malzemeleri, yapı malzemeleri, kimyasal maddeler ve yüzey işlem malzemeleri ile iş güvenliği malzemeleri sergilenecek. 

2022 yılında, 110’un üzerinde firmanın katılımı ile ilk defa gerçekleşen Avrasya Hırdavat Fuarı, 91 ülkeden 10 binin üzerinde sektör profesyonelini ağırlamıştı. 

11,8 milyar dolar büyüklüğündeki hırdavat endüstrisi bu fuarda bir araya geliyor

RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, “11.8 milyar dolarlık büyüklüğü olan hırdavat endüstrisinde üretici olan lider firmaların katılımcı olduğu fuarımızı sadece Türkiye’den değil, 120’den fazla ülkeden 6.000’in üzerinde iş insanının fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuarımıza gelecek uluslararası ziyaretçiler ile hırdavat sektörünün ihracat hedeflerine daha da yaklaşmasını hedefliyoruz. Fuarımızla ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Hırdavat sektörünün önemli firmalarına 4 gün boyunca ev sahipliği yapmak ve ziyaretçilerimizi ağırlamak için heyecanla gün sayıyoruz” dedi.

 

Bir biletle 4 fuarı ziyaret edebilirsiniz!

Avrasya Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia’nın online bileti 24 Mayıs tarihine kadar ücretsiz ve bu fuar için alacağınız bilet ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı Fastener Expo Eurasia ile Tube & Steel ve Wire Tech Fuarlarını da ziyaret edebileceksiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı