İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İZYÖP Kapsamında Eğitimlerine Devam Ediyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir Yönetici Öğretmen Eğitimi Projesi (İZYÖP) kapsamında eğitimlerine devam ediyor. Kişileri ve kurumları kararlar alırken ya da iletişim esnasında tepkiler verirken, çalışma hayatını aksatan psikolojik dinamikler hakkında bilgilendirmeyi ve bu olumsuz etkilerin nasıl kontrol altına alınabileceğinin yollarını göstermeyi amaçlayan “Transaksiyonel Analiz Yöntemi ile Eğitim Yönetimi Semineri” başladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim semineri şube müdürleri, okul müdürleri ve Ar-Ge personeline yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

İZYÖP kapsamında hazırlanan “Transaksiyonel Analiz Yöntemi ile Eğitim Yönetimi Semineri” saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Proje Koordinatörü Dr. Elif Gamze Özcan seminerle ilgili bilgilendirme konuşmasını yaptı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür; doğru, etkili ve verimli eğitim süreci için gerekli olan bu eğitimlerin kişisel gelişimlere sağlayacağı katkının altını çizdi ve öğrenme sürecine destek oldukları için katılımcılara teşekkür etti. Yaşanan deprem felaketi ile ilgili olarak “Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm felaketlerden muhafaza etsin. Böylesi acıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyor, yaralılarımıza acil şifalar, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

 İZYÖP tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Uzman Psikolog Leyla Varan Sartore’nin katkıları ile seminer başladı. Transaksiyonel Analiz üzerine temellendirilmiş bu eğitim ile yöneticilerin, kurum paydaşları ile olumlu iletişim kurmanın etkili bir yolu hakkında farkındalık kazanması bekleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni